Stiri mondene

Ștefan Bănică Jr, imagini rare alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva

Ștefan Bănică Jr, imagini rare alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva
Ștefan Bănică și-a surprins fanii prin câteva fotografii de colecție alături de fiul său și al Laviniei Pîrva. Imaginile au reușit să strângă mii de aprecieri din partea internauților.

Dacă de-a lungul timpului, Ștefan Bănică Jr a preferat să fie discret atât în ceea ce privește relația sa cu Lavinia Pîrva, cât și în privința fiul său, de această dată, îndrăgitul artist și-a bucurat fanii din mediul online, publicând câteva imagini rare alături de băiețelul său, Alexandru. În imagini putem vedea că cei doi se distrează de minune. În spirit de glumă, Ștefan Bănică Jr. a scris în dreptul filmulețului că au ieșit la jogging. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Ștefan Bănică Jr, imagini rare alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva

Micuțul Alexandru a împlinit doi ani: „Suntem cei mai fericiți părinți”

Recent, băiețului artistul a împlinit doi ani, iar Lavinia Pîrva a imortalizat momentul și a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine cu Alexandru în timp ce stă pe iarbă. În dreptul fotografiei, artista a scris și un mesaj copleșitor, spunând despre momentele petrecute alături de băiețelul ei.

Mincuțul Alexandru a împlinit doi ani

A mai trecut un an în care ne-am cunoscut mai bine, un an în care am învățat unul de la altul, un an în care m-ai făcut să simt că sunt puternică, frumoasă, prețioasă, mi-ai oferit și îmi oferi cele mai frumoase clipe pe care nu aș fi putut să le trăiesc niciodată fără tine. La mulți ani îngerașul meu și îți mulțumim ție și lui Dumnezeu că ai apărut în viața noastră și suntem cei mai fericiți părinți.” a scris Lavinia Pîrva.