Stiri mondene

Lavinia Pîrva, prima reacție după ce s-a scris că divorțează de Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva
Lavinia Pîrva [Sursa foto: Instagram ]
Lavinia Pîrva s-a revoltat după ce a citit știrile din presă conform cărora ea și Ștefan Bănică Jr au divorțat.

Lavinia Pîrva s-a declarat supărată foc de zvonurile care au apărut în presa tabloidă, zvonuri conform cărora ea și Ștefan Bănică Jr. ar fi divorțat. 

Zvonul divorțului a plecat de la faptul că Lavinia Pîrva nu a purtat verigheta pe deget 

Zvonul divorțului dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. ar fi plecat de la faptul că Lavinia a fost suprinsă fără verighetă la mână.

Așadar, cântăreața a ținut să facă lumină în acest caz care a luat amploare într-un timp scurt. 

Lavinia Pîrva și Ștfan Bănică Jr
Lavinia Pîrva și Ștfan Bănică Jr

„Si iata cum vuieste presa că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite.

😂😂😂La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul,căci nici ea,instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina!”
, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram. 

Lavinia Pîrva și-a asigurat fanii din mediul online că ea și soțul ei se iubesc ca la început și cu siguranță când va fi vorba de o despărțire va anunța asta. 

Lavinia Pîrva și Ștfan Bănică Jr
Lavinia Pîrva și Ștfan Bănică Jr

„Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Hai că de data asta n-ati zis nimic de "surse din anturajul cuplului", asta mai lipsea:)! Voi purtati tot timpul verighetele,nu vă este frică că se lipește covidul de metal😳?
Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! 🤣😂😂😂😂Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Si iata cum vuieste presa că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. 😂😂😂La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul,căci nici ea,instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Hai că de data asta n-ati zis nimic de "surse din anturajul cuplului", asta mai lipsea:)! Voi purtati tot timpul verighetele,nu vă este frică că se lipește covidul de metal😳? Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor,lipsa locurilor din spitale? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei( wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! 🤣😂😂😂😂Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on