Stiri mondene

Starlin, noi declarații despre Maria Chițu: „Ea se simte ca într-o vacanță exotică”

Starlin, noi declarații despre Maria Chițu: „Ea se simte ca într-o vacanță exotică”
Starlin a venit din nou în platoul emisiunii Teo Show și a vorbit despre experiența Survivor România. Ce a putut să spună despre Maria Chițu?!

Starlin a fost unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa Războinicilor de la Survivor România. Pantera, așa cum i se mai spunea, a fost eliminat din competiție după ce a fost nominalizat de Albert și este cunoscut faptul că nu are cuvinte de laudă la adresa acestuia și nici la adresa Mariei. 

Starlin i-a reproșat la un moment dat Mariei că nu face absolut nimic în camp și se comportă de parcă ar fi într-o vacanță. Învitat în cadrul emisiunii Teo Show, Starlin a dezbătut acest subiect și a explicat de ce a spus așa despre Războinică. 

„Pentru că ea se simte că este într-o vacanță exotică. E foarte bună la traseu, nu am ce să comentez despre ea. Pot să spun așa: tu ajungi într-un grup nou. Care este prima regulă? Să te adaptezi. Tu trebuie să vezi ce se întâmplă aici. Ea a venit și și-a dat cu părerea și ne-a deranjat pe toți. Eu cred că ne-a deranjat pe fiecare în parte, până și pe Albert”, a declarat Starlin. 

Albert și Maria formează sau nu un cuplu?! Declarațiile lui Starlin

Apropierea dintre Albert și Maria a stârnit un val de controverse între Războinici. Cei doi dorm împreună și chiar au fost surprinși îmbrățișați, iar în momentul în care Starlin a fost întrebat ân cadrul unui interviu dacă cei doi sunt împreună, singurul răspuns oferit de el a fost: „Totul e posibil”

Starlin, noi declarații despre Maria Chițu: „Ea se simte ca într-o vacanță exotică”

Cum își caracterizează Starlin colegii Războinici 

Albert: Războinic, dar neasumat 

Maria: o fată care visează, visătoare

Mary: Puternică și ambițioasă 

Mellina: Furnicuța, Războinică 

Musty: Tataie 

Roxana Ghiță: Puternică și sensibilă 

Sorin: direct 

Andrei: are multe plusuri, dar: bărbat adevărat 

Alin: este un om ok căruia îi place foarte mult să vorbească în public 

Romina: o fată simplă

Marius: super caracter și foarte respectuos 

Sindy: Tazmania