Stiri mondene

Speak și Ștefania, vacanță cu peripeții în Vietnam. Ce probleme au întâmpinat: „N-am văzut în viața mea așa ceva”

Speak și Ștefania, vacanță cu peripeții în Vietnam. Ce probeleme au întâmpinat: „N-am văzut în viața mea așa ceva”
Speak și Ștefania, vacanță cu peripeții în Vietnam  [Sursa foto: Facebook]
Speak și Ștefania au plecat în vacanță în Vietnam și se pare că au deja parte de primele peripeții. Ce li s-a întâmplat?!

Speak și Ștefania au plecat într-o frumoasă vacanță la început de 2023. Alături de ei mai sunt Smiley, Gina Pistol, Antonia și Alex Velea. Deși au plecat din România cu foarte multă energie bună, se pare că nici nu au ajuns bine acolo că Speak a și împărtășit câteva peripeții de care a avut parte. 

Citește și: Speak a avut probleme de sănătate chiar de Crăciun: „Nu m-am putut mișca din pat”

Speak, enervat în vacanță: „O să mor, o să mor!”

Speak și Ștefania au decis să-și înceapă noul an în forță, cu o vacanță exotică. De asemenea, cei doi au plecat în Vietnam și pentru a filma o nouă serie „Aventura, strigați ura!” și se pare că au parte de muuuultă aventură.

Speak și Ștefania, vacanță cu peripeții în Vietnam. Ce probeleme au întâmpinat: „N-am văzut în viața mea așa ceva”
Speak și Ștefania[Sursa foto: Facebook]

Speak a mărturisit în mediul online că localnicii nu vorbesc engleză, ceea ce este o mare problemă.

„Bă, nu vorbesc engleză, nu vorbesc. O să mor, o să mor! Nu, e ceva… doamne ferească! Nu vorbesc engleză, traficul… n-am văzut în viața mea așa ceva... niciodată. Nu, nu, nu! Doamne, dă-mi răbdare, te rog din sufletul meu, că deja mă iau spumele”, a spus Speak, pe pagina sa de Instagram. 

Și dacă artistul își imagina că în București sunt probleme mari cu traficul, se pare că nici în vacanță nu a scăpat de asta.

Într-un alt story, Speak le-a arătat fanilor din mediul online că nici măcar nu are pe unde să traverseze. Pe stradă treceau fără încetare motociclete și mașini și nu era niciun semafor sau o trecere de pietoni. Astfel, a fost nevoit să se riște să treacă printre mașini pentru a putea ajunge de partea cealaltă a străzii. 

Speak și Ștefania, vacanță cu peripeții în Vietnam. Ce probleme au întâmpinat: „N-am văzut în viața mea așa ceva”
Speak, vacanță cu peripeții în Vietnam[Sursa foto: Instagram]

Traversează dacă ai cum. Traversează. N-ai cum, mă, n-ai cum. Nu există așa ceva. Nu vorbește nimeni nimic cu tine aici. El e desculț, și el la fel. Gunoi lângă mâncare. (…) Asta cică e supermarket, super, auzi! Stai că m-am blocat aici (…)”, a mai spus Speak pe Instagram.