Stiri mondene

Speak și iubita sa, Ștefania, val de reacții în mediul online. Cu ce s-au confruntat și ce le-a transmis artistul haterilor: „Reflectă exact mentalitatea românilor”

Speak și iubita sa, Ștefania, val de reacții în mediul online. Cu ce s-au confruntat și ce le-a transmis artistul haterilor: „Reflectă exact mentalitatea românilor”
După ce au primit un val de hate pe rețelele sociale, Speak a decis să le transmită internauților un mesaj dur. Iată ce spune artistul despre întreaga situație.

Speak este recunoscut în showbiz-ul românesc pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Astfel, când vine vorba de exprimarea opiniei, artistul se află printre persoanele care vorbesc la obiect. În urmă cu câteva zile, cântărețul și partenera sa de viață, Ștefania, au plecat într-o vacanță în Brazilia. Cei doi au avut ocazia să se întâlnească cu mai multe nume sonore din lumea mondenă internațională.

 
 
 
 
 
Vezi această postare
pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SPEAK (@iamspeak)

Pentru că sunt activi în mediul online, Speak și iubita sa își țin fanii la curent cu ultimele noutăți din viața lor. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când au împărtășit experiența de care au avut parte. Se pare că lucrurile nu au fost văzute cu ochi buni de toată lumea, așa cum sperau ei, fiind criticați de internauți. Deranjat de valul de hate pe care l-au primit, cântărețul a decis să le transmită un mesaj persoanelor răutăcioase.

Citește și: Speak, intrigat de moartea repperului american Takeoff. Ce părere are artistul despre incidentele din America: „Se împușcă direct. N-au niciun Dumnezeu”

„Deci, comentariile de pe TikTok reflectă exact mentalitatea românilor. Dacă ai o experiență tare sau ți se întâmplă lucruri faine, sunt foarte puțini ăia care care să se bucure pentru tine sau să aprecieze că împărtășești cu ei trăirile pe care le ai.  Nu fac decât să arunce cu c***t, dintr-o frustare comunistă, care încă se regăsește în mentalitatea noastră. Ferească Dumnezeu ca cineva dintre noi să aibă succes afară, că ești linșat de oamenii de acasă”, a mărturisit Speak, pe Instastory.

Speak, mesaj dur pentru cei care l-au criticat
Speak, mesaj dur pentru cei care l-au criticat[Sursa foto: Instagram]

Speak, probleme în vacanța din Brazilia

Conform declarațiilor sale, zborul celor doi a întârziat și riscau să piardă următorul avion, care avea să-i ducă la destinație. După ce au ajuns în Brazilia, cei doi îndrăgostiți au decis să se bucure de un zbor deasupra zonei. În schimb, experiența nu a fost atât de plăcută pentru Speak, care a povestit că nu s-a putut relaxa deloc, mai ales că vremea nu era deloc prietenoasă și vântul sufla cu putere, lucruri pe care le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram.

Speak
Speak[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Speak, dezvăluiri uluitoare despre cariera lui Nosfe: „Din ce știu eu, Nosfe era într-o situație de genul”

„Deci, a fost cel mai înfricoșător zbor. Vremea îngrozitoare, am simțit fiecare rafală de vânt, iar fiecare picătură de ploaie parcă bătea cu pumnii... Și dacă se întâmpla ceva...v-am mai povestit eu gândurile mele atunci când zbor cu cineva foarte mare alături...Thank you, God!” a povestit Speak, pe Instastory.