Stiri mondene

Speak a avut probleme de sănătate chiar de Crăciun: „Nu m-am putut mișca din pat”

Speak a avut probleme de sănătate chiar de Crăciun: „Nu m-am putut mișca din pat”
Speak  [Sursa foto: Instagram]
Spak a trecut prin momente grele de sărbători. Artistul le-a povestit fanilor că a avut o răceală care l-a pus la pământ.

Speak și-a speriat fanii din mediul online după ce, în urmă cu o zi, artistul a postat o fotografie de pe patul de spital. Artistul avea o perfuzie în mână, dar nu a oferit foarte multe detalii despre starea sa de sănătate. Însă astăzi, de ziua, lui Speak a luat cuvântul și a spus că atât el cât și iubita sa, Ștefania, au luat o răceală care i-a ținut la pat de sărbători. 

Citește și: Ștefania a avut parte de un incident neplăcut pe aeroport, cu doar câteva ore înainte de concert: „Angajați-vă oameni care să își cunoască treaba”

Speak și Ștefania au fost bolnavi de sărbători: „ A fost înfiorător Crăciunul ăsta pentru noi”

Speak a spus că în cazul Ștefaniei medicația și-a făcut imediat efectul, însă nu s-a întâmplat același lucru și în cazul lui, el mai având nevoie de câteva zile pentru a-și reveni complet.

Speak a avut probleme de sănătate chiar de Crăciun: „Nu m-am putut mișca din pat”
Speak [Sursa foto: Instagram]

„Bună ziua! Sunt bine. Am primit foarte multe mesaje. Am avut o răceală de doamne ferește, nu am mai răcit așa de foarte mult timp. Nu m-am putut mișca din pat, uite cearcăne, nu am făcut febră, în schimb nu puteam mișca ochii. Mă dureau ochii în cap, amețeam rău și gâtul așa și așa. A fost înfiorător Crăciunul ăsta pentru noi.

Șoarecu a fost pe 24 rău, rău, ea a avut febră mare, pe 25, după perfuzii și-a revenit.

Apoi m-a luat pe mine. Eu nu am dormit, dar suntem bine acum. Ne revenim, diseară avem concert, vă așteptăm și vă mulțumesc și pentru mesajele de Sfântul Ștefan, se pare că sărbătoarea e foarte mare. Diseară nu voi sta la poze că nu vreau să dau virusul la nimeni. Încă nu m-am vindecat complet”, a spus Speak  pe InstaStory. 

Citește și: Speak, intrigat de moartea repperului american Takeoff. Ce părere are artistul despre incidentele din America: „Se împușcă direct. N-au niciun Dumnezeu”

În continuare, artistul le-a mulțumit fanilor pentru mesajele primite de Sfântul Ștefan și a transmis și el la rândul său un mesaj pentru cei care își serbează azi onomastica.

Speak a avut probleme de sănătate chiar de Crăciun: „Nu m-am putut mișca din pat”
Speak[Sursa foto: Instagram]

„Vă mulțumesc și de mesajele de Sfântul Ștefan. Se pare că sărbătoare asta e foarte mare. La mulți ani tuturor Ștefanilor, Ștefaniilor, Făneilor”, a mai spus Speak.