Stiri mondene

Speak, intrigat de moartea repperului american Takeoff. Ce părere are artistul despre incidentele din America: „Se împușcă direct. N-au niciun Dumnezeu”

Speak, intrigat de moartea repperului american Takeoff:
Speak, intrigat de moartea repperului american Takeoff: [Sursa foto: Instagram]
Speak și-a exprimat părerea despre moartea lui Takeoff. Declarațiile făcute de artist în mediul online.

Celebrul rapper american Takeoff a fost împușcat mortal pe o pistă de bowling din Houston, Texas, în timpul unei altercații.Colegul de trupă și unchiul său, Quavo, a fost de față atunci când Takeoff și-a pierdut viața, la 810 Billiards & Bowling. Până la vârsta de 28 de ani, artistul a devenit celebru în toată lumea, după ce a făcut parte din trupa Migos și cântat alături de Offset, soțul lui Cardi B.

Takeoff
Takeoff a fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din America[Sursa foto: Instagram]

Speak, despre moartea lui Takeoff: „Acolo nu se joacă” 

Faptul că cearta a degenerat astfel încât să-i aducă sfârșitul l-a intrigat pe Speak, unul dintre ce mai îndrăgiți artiști de la noi, care a exprimat acest lucru pe rețelele sociale. Speak a răbufnit din cauza scandalurilor grave care se întâmplă între rapperi din America. Cântărețul le-a mărturisit fanilor din mediul online faptul că oamenii din această categorie socială ”nu se joacă”, având scandaluri serioase.

Citeste si: Speak, dezvăluiri sincere la o zi de la înmormântarea lui Nosfe: „Nu știu care e starea voastră, dar a mea nu e una ok”

Am deschis Instagram, a fost împușcat Takeoff. Băi, acolo nu se joacă deloc. Ăia nu prea se bat între ei, se împușcă direct, n-au niciun Dumnezeu, n-au nicio...E rău, e rău, rău”, a spus Speak. 

Speak, intrigat de moartea repperului american Takeoff:
Speak, intrigat de moartea repperului american Takeoff:[Sursa foto: Instagram]

Takeoff și Quavo tocmai lansaseră o piesă împreună, numită Messy, cu câteva ore înainte de a pleca la petrecere. Clipul are deja sute de mii de vizualizări.

Albumele care l-au făcut celebru pe Takeoff

Artistul era originar din Atlanta, Georgia și a reușit să își construiască o carieră cât se poate de solidă încă de la o vârstă fragedă. Grupul Migos, format în 2009 de Quavo, vărul său Offset (partenerul lui Cardi B), şi nepotul său,  Takeoff, a cunoscut succesul în 2013 cu single-ul "Versace".

Citeste si: Speak, dezvăluiri uluitoare despre cariera lui Nosfe: „Din ce știu eu, Nosfe era într-o situație de genul”

Melodia "Bad and Boujee" i-a propulsat în fruntea topurilor în 2016. Cei trei au lansat mai multe înregistrări şi patru albume, "Yung Rich Nation" în 2015, urmat de "Culture", "Culture II" şi "Culture III" în 2017, 2018 şi 2021. 

Citește continuarea aici.