Stiri mondene

Cine era rapperul Takeoff din trupa Migos. Artistul a murit împușcat

Cine era rapperul Takeoff din trupa Migos
Cine era rapperul Takeoff din trupa Migos [Sursa foto: Instagram]
Un nume greu din lumea muzicii s-a stins din viață după ce fost împușcat în timpul unei petreceri private. Rapperul american Takeoff avea 28 de ani.

Rapperul Takeoff, din trupa de top Migos, a murit după ce a fost împușcat în timp ce se afla într-un club de bowling din Houston, potrivit BBC. Colegul de trupă și unchiul său, Quavo, a fost de față atunci când Takeoff a fost ucis. Incidentul în care a fost ucis artistul ar fi pornit de la un scandal între mai multe persoane. Regretatul rapper, al cărui nume real era Kirshnik Khari Ball, avea 28 de ani. 

Cu câteva ore înainte de împușcături, Takeoff a distribuit pe povestea sa de pe Instagram o fotografie cu el însuși la bowling. El tocmai lansase cu o zi înainte videoclipul pentru noua sa piesă „Messy”. 

Rapperul Takeoff, succes cu trupa Migos

Artistul era originar din Atlanta, Georgia și a reușit să își construiască o carieră cât se poate de solidă încă de la o vârstă fragedă.

Regretatul artist s-a născut în Lawrenceville, Georgia, în 1994. A început să cânte cu Quavo și Offset, unchiul și, respectiv, vărul său, în 2008 sub numele colectiv Polo Club. În 2011, trio-ul a lansat Juug Season, mixtape-ul lor de debut ca Migos.

Cine era rapperul Takeoff din trupa Migos
Cine era rapperul Takeoff din trupa Migos Cine era rapperul Takeoff din trupa Migos [Sursa foto: Instagram]

Albumele care l-au făcut celebru pe Takeoff

Grupul Migos, format în 2009 de Quavo, vărul său Offset (partenerul lui Cardi B), şi nepotul său, Takeoff, a cunoscut succesul în 2013 cu single-ul "Versace".

Melodia "Bad and Boujee" i-a propulsat în fruntea topurilor în 2016. Cei trei au lansat mai multe înregistrări şi patru albume, "Yung Rich Nation" în 2015, urmat de "Culture", "Culture II" şi "Culture III" în 2017, 2018 şi 2021.

Cine era rapperul Takeoff din trupa Migos
Cine era rapperul Takeoff din trupa Migos[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dimineața Nebună. Brandurile renunță la Kanye West! Rapperul nu mai este miliardar: „Nu banii mă fac cine sunt”. Audio

Numeroşi artişti precum Drake, Travis Scott, Nicki Minaj, Post Malone sau Cardi B au participat la albumul lor "Culture II". "Messy", ultima melodie a lui Quavo şi Takeoff, a apărut pe Youtube de câteva ore.