Stiri mondene

Speak, dezvăluiri inedite despre perioada copilărie sale! Cea mai mare năzbâtie făcută de artist în adolescență: „Am instigat la defăimarea drapelului...”

Speak, dezvăluiri inedite despre perioada copilărie sale
Speak, dezvăluiri inedite despre perioada copilărie sale [Sursa foto: Instagram]
Speak le-a povestit fanilor din mediul online despre perioada adolescenței sale. Uite care a fost cea mai mare „năzbâtie” pe care artistul a făcut-o în copilărie!

Speak, pe numele său complet Ștefan Sprianu, este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști de la noi din țară. Participarea sa în cadrul competiției „Asia Express 3, alături de iubita lui, Ștefania, i-a adus și mai multă popularitate. Cei doi formează unul dintre cele mai iubite si apreciate cupluri din showbiz-ul autohton, însă puține persoane știu detalii despre copilăria artistului.

Speak, dezvăluiri inedite despre perioada copilărie sale
Speak, dezvăluiri inedite despre perioada copilărie sale[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu câteva ore, Speak a organizat pe pagina sa de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Să continuăm cu întrebările”.  Fanii cântărețului nu au ezitat să-și satisfacă curiozitățile, așa că întrebările au curs lanț pe contul artistului. Una dintre întrebările venite din partea unui internaut a fost referitoare la perioada copilăriei sale. Mai exact, Speak a fost întrebat să povestească care a fost cea mai mare „năzbâtie” pe care artistul a făcut-o în perioada adolescenței.

Citeste si: Speak și Ștefania, adevăruri neștiute despre relația lor: Cine a spus primul „Te iubesc”?

„Am luat drapelul României din clasă, m-am dus pe terenul de fotbal și îl fluturam, jucând cu el legat de gât. Am fost sancționat că am instigat la defăimarea drapelului țării”,  a scris Speak.

Speak, dezvăluiri inedite despre perioada copilărie sale
Speak, dezvăluiri inedite despre perioada copilărie sale[Sursa foto: Instagram]

Speak, copilărie plină de lipsuri

Dacă în prezent trăiește o viață fără greutăți, iată că pe vremea copilăriei sale lucrurile nu au stat întocmai atât de roz.

Pentru a ajunge cine este astăzi, Speak a fost nevoit să facă foarte multe sacrificii. Artistul este extrem de încântat de reușitele sale și de persoana care a reușit să fie astăzi. 

Citeste si: Motivul pentru care Speak și Ștefania nu se căsătoresc! Artistul, primele declarații: ”Nu este vorba despre a semna un act”

„Mâncam pâine prăjită cu ketchup zile întregi şi beam apă minerală să nu îmi fie foame. Bani am început să fac târziu, când am venit la Bucureşti. Făceam baschet când eram mic şi de aia iau şi eu acum mereu încălţăminte de baschet”, a declarat Speak.