Stiri mondene

Speak și Ștefania, adevăruri neștiute despre relația lor: Cine a spus primul „Te iubesc”?

Speak și Ștefania
Speak și Ștefania au răspuns sincer unor întrebări picante care țin de evoluția relației lor.

Speak și Ștefania trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani, poveste care a culminat cu o cerere în căsătorie în cel mai cunoscut show de aventură. Cu toate că se cunosc foarte bine unul pe altul și locuiesc împreună de o bună perioadă de timp, sunt și anumite detalii din relația lor care le scapă celor doi amorezi. Unul dintre ele ar fi data la care a început povestea lor de dragoste, despre care, culmea, Ștefania nu știe prea multe. Vedeta spune că mereu a încurcat datele. 

Speak și Ștefania

Ștefania: Ștefan știe data la care am început noi relația. Eu o bâjbâi, sunt undeva între 6 și 7 aprilie, undeva pe acolo. Era noapte, doar că el zice că era 7, nu?

Speak: 6

Ștefania: Uite, vezi?

Cine a spus primul „Te iubesc” dintre Speak și Ștefania?!

Speak: Eu i-am zis primul „Te iubesc” ei, dar nu mai știu care era contextul. Cred că era mesaj.

Ștefania: Eu în perioada aia nu-i spuneam „te iubesc”, îi spuneam „te ador” pentru că mi se pare că are aceeași semnificație, dar nu-mi era atât de frică precum îmi era să spun „Te iubesc”. Știi că oamenilor în general le e frică să zică „Te iubesc”.

Întrebată cum i-a răspuns lui Speak la primul „Te iubesc”, Ștefania a recunoscut că nici asta nu-și mai aduce aminte, dar e sigură că a fost un moment foarte emoționant în care ori i-a răspuns cu aceeași monedă, ori a spus „Ahh, ce drăguț”.

Speak și Ștefania

După întrebările legate de începuturile relației lor, Speak și Ștefania au fost întrebați și care dintre cei doi este mai supărăcios decât altul, întrebare care le-a provocat ceva dificultăți. 

„Cred că eu sunt mai supărăcioasă, dar mai ranchiunos e el, dar nu neapărat în relația noastră, așa în general”, a declarat Ștefania. 

„Între noi nu prea avem supărări. Noi nu am avut o zi în care să stăm supărați unul pe altul. Nici nu avem o zi în care să se ducă fiecare în altă cameră, maxim stăm în capătul opus al canapelei și în câteva secunde spunem: „hai, la ce ne uităm”, au declarat cei doi iubiți. 

Problemele apar și când vine vorba de împărțirea sarcinilor casnice,motiv cu care Ștefania a ținut să-i „scoată ochii” puțin lui Speak. Iubita artistului spune că ea se ocupă de toate treburile casnice.

„Eu fac tot, el face doar când e obligat, adică de trei ori pe an. Sau mai am o din asta, sunt două farfurii în chiuvetă și le las acolo până le spală el, chiar nu vreau să le spăl”, a declarat Ștefania.