Stiri mondene

Speak, consternat de ultima achiziție făcută de Ștefania: „Eram acolo la casă și îmi era rușine de doamnele alea...”

Speak, consternat de ultima achiziție făcută de Ștefania
Speak, consternat de ultima achiziție făcută de Ștefania [Sursa foto: Tik Tok]
Speak a fost șocat să afle cât a dat iubita lui, Ștefania pe un fier de călcat. A împărtășit totul cu fanii din mediul online.

Speak și Ștefania sunt un cuplu iubit de internauți și este inevitabil să nu-ți aducă un mic zâmbet pe buze când îi vezi. Cei doi sunt foarte activi în mediul online și își împărtășesc experiențele cu fanii în cel mai amuzant mod posibil. De curând, Speak s-a arătat deranjat de faptul că Ștefania a cumpărat un fier de călcat la un preț ceva mai piperat, așa că a certat-o de față cu toți internauții.

A luat telefonul în mână și le-a povestit fanilor cum iubita lui a cheltuit o grămdă de bani pe un produs, aparent, nu atât de util pe cât se aștepta el. 

Dialogul spumos dintre Speak și Ștefania. De ce nu a putut să o oprească să cumpere cel mai scump fier de călcat 

Speak a povestit cum s-a văzut în ipostaza în care era în fața caselor de marcat și nu o putea opri pe iubita lui.

Artistul le-a spus fanilor că este supărat din cauza achiziției pe care a făcut-o Ștefania. De cealaltă parte, Ștefania a venit cu argumente spunând că este o investiție foarte bună și de maximă necesitate. 

Speak, consternat de ultima achiziție făcută de Ștefania
Speak, consternat de ultima achiziție făcută de Ștefania[Sursa foto: Tik Tok]

Speak: Cât credeți că a dat Șoarecu' pe un fier de călcat?!

Ștefania: Care este 2 în 1. E 2 în 1!

Speak: Mă așteptam să fie 800- 1000 de lei, dar să fie fier din ăla nebun. S-o întors cu fier de călcat de 1800 de lei și îmi era rușine de femeile alea de la casă că nu puteam să zic: Bă, nu.

Ștefania: Ascultă-mă: Dacă luam un fier de călcat de 800 de lei și mai luam un fier de călcat care mai e și ăla 400-500 de lei, tot acolo ajungeam. Și ăsta e foarte bun

Speak: Deci toți banii... îs supărat [email protected]$&*-aș pe fierul tău de călcat! 

Speak, consternat de ultima achiziție făcută de Ștefania
Speak, consternat de ultima achiziție făcută de Ștefania[Sursa foto: Tik Tok]

Filmarea a devenit virală pe Tik Tok, iar fanii nu s-au putut abține să nu comenteze, unii dintre ei arătându-se consternați: „Când te gândești că alții muncesc o lună pentru banii ăia”, „Și eu care i-am luat lu' nevastă-mea unul de 400 de lei, am zis că sunt zeu”, „Zii lu' Șoarec că sunt și la 80-100 de lei”, au fost comentariile unora dintre fani. 

@stefaniaaa_fp

 

♬ sunet original- ȘTEFANIA