Stiri

Sound of Bucharest: Armin Van Buuren va concerta în Piața Constituției

Sound of Bucharest: Armin Van Buuren va concerta în Piața Constituției
Sound of Bucharest: Armin Van Buuren va concerta în Piața Constituției [Sursa foto: Instagram]
Armin Van Buuren vine la București, pe 25 septembrie, pentru cel mai mare și spectaculos solo show din Europa. Avem detalii în articol!

Armin van Buuren, unul dintre cei mai renumiți DJ și producători la nivel mondial, multiplu câştigător al titlului de cel mai bun DJ din lume, v concerta în Piaţa Constituţiei, pe 25 septembrie, în cadrul Sound of Bucharest. DJ-ul olandez care va deschide seria evenimentelor Sound of Bucharest anuale revine în faţa publicului din București după şapte ani şi pregăteşte cel mai mare şi spectaculos solo show din Europa.

Sound of Bucharest: Armin Van Buuren va concerta în Piața Constituției
Sound of Bucharest: Armin Van Buuren va concerta în Piața Constituției[Sursa foto: Instagram]
 

„A trecut prea mult timp de când am stat departe de scenă, peste 18 luni fără să mă bucur de energia fanilor. Am o conexiune specială cu oamenii din România, ne leagă pasiunea pentru muzica pe care o iubim. Este ceva unic încât aș putea scrie o carte. Sunt încântat să mă întorc în București după 7 ani, la Sound of Bucharest, pe 25 septembrie, în Piața Constituției, un loc iconic, în care au performat atât de mulți artiști mari, precum Roger Waters și Bon Jovi. Va fi un weekend special, care va celebra întoarcerea noastră la viață, pregătesc un set unic și deja lucrez cu câțiva artiști pe care îmi doresc să-i aduc în România. Așa că este un vis devenit realitate, sunt foarte, foarte fericit", a spus Armin Van Buuren în cadrul unei conferințe de presă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Armin van Buuren (@arminvanbuuren)

Sound of Bucharest, prima ediție va purta amprenta lui Armin Van Buuren

Show-ul de pe 25 septembrie va fi organizat în Piața Constituției! Începând din septembrie 2021, evenimentul va avea loc în fiecare an, prima ediție va purta amprenta lui Armin Van Buuren. Sound of Bucharest este cel de-al doilea mare eveniment anunţat în România de ALDA, după SAGA Festival, care va avea loc pe 10, 11 şi 12 septembrie, în Parcul Izvor din Capitală. 

Armin Van Buuren va concerta în Piața Constituției
Armin Van Buuren va concerta în Piața Constituției[Sursa foto: Instagram]

„Este un moment extrem de special pentru ALDA, cel mai mare solo show pe care un artist îl susține va avea loc pe 25 septembrie, la București- Sound of Bucharest. Nu puteam începe mai bine un astfel de eveniment decât cu unul dintre cei mai iubiți DJi din întreaga lume, Armin van Buuren. După 7 ani, acesta se întoarce la București și vă invităm să petrecem împreună, după această perioadă grea în care am stat departe unii de ceilalți, fără concerte și fără festivaluri”, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA.