Stiri mondene

Sorin i-a dat replica lui Alin Sălăjean. Ce a spus Războinicul după atacurile dese: „I-aș da importanță...”

Sorin i-a dat replica lui Alin Sălăjean. Ce a spus Războinicul după atacurile dese: „I-aș da importanță...”
Sorin i-a dat replica lui Alin Sălăjean. Ce a spus Războinicul după atacurile dese: „I-aș da importanță...” [Sursa foto: Captură KANAL D]
Sorin a vorbit în cadrul emisiunii Teo Show despre replicile dese pe care Alin Sălăjean le-a dat la adresa lui.

Războincul Sorin nu s-a înțeles fooarte bine cu Alin Sălăjean în cadrul competiției Survivor, iar Alin a continuat să-l atace pe Sorin și după plecarea sa din jungla din Dominicană. Chiar după ce a ieșit din competiție Alin a avut o replică la adresa lui Sorin. 

Întrebat ce părere are despre postările din online ale lui Alin Sălăjean, Sorin a spus că nu ar vrea să comenteze prea multe și nici nu ar vrea să-i pronunțe numele tocmai pentru a nu-i da importanță. 

Sorin i-a dat replica lui Alin Sălăjean. Ce a spus Războinicul după atacurile dese: „I-aș da importanță...”
Sorin i-a dat replica lui Alin Sălăjean. Ce a spus Războinicul după atacurile dese: „I-aș da importanță...”[Sursa foto: Instagram]

„Am văzut foarte multe chestii ale unui fost concurent. Nu vreau să intru în subiectul acesta pentru că i-aș da importanță. Nu vreau să dau nume pentru că se caută treaba asta. Albert ar trebui să demonstreze mai întâi că e bun. La început chiar spuneam și eu că e bun. După care a picat din mai multe puncte de vedere și de atunci eu nu mai pot considera că el ar putea câștiga această competiție”, a declarayt Sorin. 

Sorin de la Războinici, dezamăgit de comentariile din online

Războinicul Sorin s-a mai arătat deranjat de anumite comentarii din online și spune că multe dintre fapte au fost înțelese greșit de oamenii de acasă. 

„Încerc să nu mai taxez, dar am fost șocat când am văzut ce e acasă. Eu sunt același om și așa voi rămâne în continuare. Nu s-au văzut multe lucruri acasă. Lumea de acasă a vorbit despre el ca o victimă. Nu am avut nimic cu el, ba chiar mai mult am încercat să-l ajutăm să se integreze. M-au deranjat niște chestii care făceau rău echipei. Nu mai sunt atât de încărcat pentru că eu când am avut ceva de spus, am spus. Nu mă voi încărca nici acasă. Lumea poate să mă perceapă așa cum vor ei. Survivor este sportiv cam 20%, restul e social și psihic. Partea sportivă era doar de îndemânare. Când eram în camp, dacă noi nu ne înțelegeam, nu reușeam să câștigăm pe traseu”, a mai declarat Sorin la Teo Show.