Stiri mondene

Sorin de la Războinici, primele declarații la tv după plecarea sa de la Survivor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă

Sorin de la Războinici, primele declarații la tv după plecarea sa de la Survivor
Sorin de la Războinici, primele declarații la tv după plecarea sa de la Survivor [Sursa foto: Captură KANAL D]
Sorin, concurentul din echipa Războinicilor, a plecat pe motive medicale de la Survivor. Cu ce probleme se confruntă Războinicul a dezvăluit la Teo Show.

Războinicul Sorin, unul dintre concurenții care a fost în competiția Survivor încă de la început, a părăsit competiția Survivor România sâmbătă seara, pe motive medicale. Fostul concurent a intrat în urmă cu câteva momente la Teo Show și a dezvăluit cât de grave sunt problemele sale de la picior. 

„De ceea ce ți-e frică, de aia nu scapi. Eu am venit cumva șubred, situația mea s-a agravat, dar nu știam ce am.

Problemele la genunchi au fost din ce în ce mai grele. Am reușit să fac un rmn, mi-au venit rezultatele și din păcate nu au fost foarte bune. Am meniscul fracturat, am un tendon aproape să se rupă, iar la rotulă am o problemă din naștere Mă gândeam, dacă aș avea ocazia aș relua treaba asta? Și cum aș fi? Nu aș schimba nimic, ba chiar, dacă rezolv problema cu piciorul, vin cu mare drag.
E ceva ce m-a schimbat pe viață”
, a declarat Războinicul Sorin. 

Ce spune Sorin despre conflictele de la Survivor România?!

Emisiunea Survivor România a devenit un adevărat fenomen iar rețelele de socializare sunt pline de fan page-uri care susțin concurenții. Oamenii comentează emisiunea din fața televizorului, iar unele comentarii l-au afectat pe Războinicul Sorin care le transmite oamenilor de acasă să fie mai atenți la părere majorității echipei. Așa cum intuim, se referă la Albert și la faptul că iese favorit mereu, deși nu excelează pe traseu. 

„Lumea vorbește din ceea ce vede pe televizor. Noi stăteam aici 24 din 24. Orice aș spune eu, sunt sigur că nu aș fi văzut bine: să deschidă ochii mai bine pentru că atunci când mai multe persoane vorbesc despre ceva, înseamnă că suferă. Dacă aș fi ajuns în finală și aș fi câștigat marele premiu era un bonus pentru mine. Lumea mă acuză pentru mine că eu am făcut strategii pentru a rămâne până la final”, a mai declarat Războinicul Sorin.