Stiri mondene

Sorin Puşcaşu, primele declaraţii după ce a părăsit competiţia Survivor România. Ce spune despre conflictul cu Albert?!

Sorin Puşcaşu, primele declaraţii după ce a părăsit competiţia Survivor România.
Sorin Puşcaşu a părăsit competiția Survivor România sâmbătă seara din cauza problemelor medicale. Războinicul a suferit o accidentare la genunghi.

Sorin Pușcaș, unul dintre cei mai vechi participanți din competiția Survivor România a părăsit jocul. Războinicul a părăsit jungla din Dominicană cu o mare părere de rău. Concurentul ș i-ar fi dorit enorm să mai intre pe traseu, dar așa cum știm bine cu toții, sănătatea este cea care contează cu adevărat. 

Războinicul Sorin, primele declarații după ce a părăsit Survivor România 

Sorin a oferit un interviu pentru Știrile Kanal D și a vorbit despre experiența sa în cadrul junglei din Dominicană, dar și despre conflictele dese pe care le-a avut cu Albert.

„Referitor la conflictul meu cu Albert. Nu vreau să intru foarte mult în acest subiect, știu că este un subiect sensibil acasă.  Unde am simțit, mi-am cerut scuze, am făcut-o. Știu că publicul de acasă nu vede și nu simte ceea ce vedem și simțim noi aici. Am trăit niște situații foarte grele pe aici. Clar au fost anumite exagerări din partea tuturor. Ce am făcut aici, am făcut ceea ce am simțit. Nu pot să zic că m-a afectat foarte mult pe mine. M-am descărcat pe moment. Am avut niște momente destul de grele, unde am zis că eu nu voi mai spune nimic.  Mi-am dorit ca el să fie intregrat în echipă”,  a declarat Sorin Pușcașu .  

Sorin, despre acuzațiile de manipulare: „Nu am eu putere...”

De-a lungul șederii sale în competiție, Sorin a fost acuzat adesea de colegi, dar și de telespectatori că el este unul dintre concurenții care încearcă să-i manipuleze pe ceilalți Războinici. 

„Am fost acuzat că nu las oamenii să se integreze în echipă. Nu am eu putere să manipulez eu persoanele.  Am zis totuși să fac eu un efort pentru a fi bine pentru toată lumea. Am văzut că nimic nu s-a schimbat și mi-a fos greu că nu am putut să mă descarc. După o lună și ceva am răbufnit. Ăsta sunt, eu n-am mai trecut prin experiențe de genul. N-am știut cum să gestionez situația asta. Pot spune că m-am despărțit într-un mod frumos de Albert. Știu că au fost persoane care atunci când au plecat n-au salutat anumiți oameni cu care nu se înțelegeau. N-am simțit să fac asta. Nu îi condamn nici pe ceilalți, așa au simțit. Când simți ceva, fă-o. Nu trebuie să te intereseze stânga, dreapta. Am simțit să bat mâna cu el”,  a mai adăugat Războinicul.