Stiri

Șofer român, viral pe Tik Tok cu un mesaj emoționant: „Viaţa în străinătate?”

Șofer român, viral pe Tik Tok cu un mesaj emoționant
Șofer român, viral pe Tik Tok cu un mesaj emoționant [Sursa foto: Tik Tok]
Un șofer român a ajuns viral după ce a postat un video emoționant, în care cel mai probabil s-au regăsit mulți dintre cei care au apreciat clipul.

Bărbatul care lucrează în Marea Britanie a postat pe contul lui de Tik Tok un video prin care își exprimă suferința pe care o îndură în străinătate. Liviu Minea s-a filmat cu ochii în lacrimi în timp ce pe fundal rulează un mesaj înduioșător despre cât de mult se muncește în străinătate.

„Viaţa în străinătate? Viaţa în străinătate e cu foarte multă muncă. Pleci noaptea, dimineaţa e noapte, te întorci seara, e noapte.

Şi munceşti, munceşti să îţi asiguri un trai mai bun, un trai mai bun familiei tale. Şi viaţa asta de zi cu zi că de altceva, nu mai ai timp nici de tine. Te duci, te întorci, şi orele se duc, anii se duc. Parcă mai ieri ziceam: vin să stau trei luni de zile să adun un ban şi au trecut zece ani. Ce să faci?”, a fost mesajul transmis de Liviu Minea în postarea de pe TikTok.

Clipul video a adunat aproape 800.000 de vizualizări, a fost apreciat de aproape 90.000 de oameni și are zeci de mii de distribuiri, semn că sunt mulți oameni îi înțeleg situația.