Stiri mondene

Smiley și Gina Pistol, motivul pentru care nu se căsătoresc: „Noi ne vedem ca o familie”. De ce nu vor să-și oficializeze relația

Smiley și Gina Pistol, motivul pentru care nu se căsătoresc
Smiley și Gina Pistol, motivul pentru care nu se căsătoresc [Sursa foto: Instagram]
Chiar dacă formează deja o familie, Gina Pistol și Smiley nu se gândesc să se căsătorească. Care este, de fapt, motivul pentru care nu vor să ajungă în fața altarului?

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și au o fetiță pe nume Josephine. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți nu se gândesc la căsătorie și motivul este unul foarte simplu. Prezentatoarea TV consideră că oficializarea relației este doar o formalitate și nu se grăbește să se vadă în rochie de mireasă. La fel gândește și Smiley.

Juratul de la „Vocea României” a mărturisit că va face totul public atunci când vor ajunge la altă concluzie legată de căsătorie. Deocamdată, sunt fericiți și se bucură de familia lor frumoasă.

Smiley și Gina Pistol, motivul pentru care nu se căsătoresc
Smiley și Gina Pistol, motivul pentru care nu se căsătoresc[Sursa foto: Instagram]

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a spus Smiley pentru publicația  Ego.

Citeste si: Gina Pistol, moment emoționant pe scena de la Sala Polivalentă! Vedeta a cântat la concertul lui Smiley: „Așa emoții nu mă așteptam să am”

Gina Pistol a continuat declarația partenerului de viață: „Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”.

Smiley și Gina Pistol, motivul pentru care nu se căsătoresc
Smiley și Gina Pistol, motivul pentru care nu se căsătoresc[Sursa foto: Instagram]

Smiley, despre statutul de tată! Cum arată o zi din viața artistului: ”Suntem într-o continuă revelație și bucurie”

Smiley a devenit tată pe 9 martie, după ce Gina Pistol a adus-o pe lume pe fetița lor, Josephine Ana. Venirea sa i-a schimbat vizibil pe celebrii ei părinți! În cadrul unui interviu, Smiley a făcut dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit tătic pentru prima oară.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Citeste si: Cum a reacționat Smiley după ce colegii i-au lansat o piesă fără să-l anunțe: „Nu știu dacă să fiu supărat sau bucuros”

„Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt neapărat senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.  Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o „pernă” foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are parcă somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde). (n.r. O zi din viața lor de familie) Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești. Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus. Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a  fost mult mai mult decât atât.” a povestit Smiley, în urmă cu ceva timp.