Lansări muzicale

Smiley și Delia au lansat videoclipul piesei „Ne vedem noi”. Melodia face ravagii pe Youtube în mai puțin de o oră de la lansare

Smiley și Delia au lansat videoclipul piesei „Ne vedem noi”. Melodia face ravagii pe Youtube în mai puțin de o oră de la lansare
Delia și Smiley - Ne vedem noi [Sursa foto: Instagram]
Smiley și Delia și-au reunit forțele pentru cea mai fresh colaborare. Cei doi artiști au anunțat aseară lansarea melodiei „Ne vedem noi”.

Delia și Smiley
Delia și Smiley - Ne vedem noi [Sursa foto: Instagram]

Smiley și Delia, cei mai tari artiști români au momentului și-au unit forțele pentru o colaborare muzicală cu totul inedită. Cei doi artiști au lansat astăzi, 5 octombrie, o piesă cu totul specială, despre melancolie, iubire și dor. Este vorba despre melodia „Ne vedem noi” a cărei lansare au anunțat-o aseară pe conturile personale de Instagram.

„Mâine,  #5octombrie, după ora 9 puteți asculta noua piesă  #NeVedemNoi  la toate radiourile.

Sau să aflați ce șoptesc la ureche în clipul de pe YouTube”, a fost mesajul postat de Delia pe Instagram cu o seară înainte de lansarea piesei. 

Delia și Smiley
Delia și Smiley - Ne vedem noi [Sursa foto: Instagram]

De asemenea, și Smiley a postat un mesaj prin care își anunța fanii de cea mai nouă colaborare: „Pune-ți alarma la 9:30! Mâine, la 09:30,  #NEVEDEMNOI  împreună cu Delia pe YouTube 🔥! Ai link in BIO ca sa-ti fie mai usor ✌🏼 ”, este mesajul scris de Smiley pe Instagram. 

Smiley și Delia colaborează pentru a doua oară împreună, prima lor piesă fiind una pentru telenovela cu același nume: „Secretul Mariei”. 

Cum a luat naștere piesa „Ne vedem noi”

Piesa „Ne vedem noi” a luat naștere în perioda izolării în contextul pandemiei de coronavirus, așa cum a declarat Smiley. Versurile melodiei vorbesc despre revederea a două persoane care se iubesc. Videoclipul piesei îi întruchipează pe cei doi artiști într-o pădure liniștită, iar Smiley își face apariția legat la ochi. 

„Eram in mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și așa a apărut <<Ne vedem noi>>. În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube și chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesă oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o, am simțit că îi lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un <<el>> și o <<ea>> și iată că, după o altă perioadă de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia" , a declarat Smiley, potrivit Info Music.ro. 

Și Delia vorbește cu mare plăcere despre cel mai noi proiect, afirmând că îi era foarte dor să cânte alături de Smiley. 

„Sunt fericită că în sfârșit lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesa care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu căldura în sufletele tuturor" ,a spus Delia.

La doar o oră de la lansare melodia a strâns 93.877 de vizionări și 1300 de comentarii pe Youtube.