Stiri

Olivia Addams, artista care a cucerit Tik Tok-ul cu melodia Dumb! Piesa face furori și în Polonia

Olivia Addams, artista care a cucerit Tik Tok-ul cu melodia Dumb! Piesa face furori și în Polonia
Olivia Addams a cucerit topurile muzicale din România cât și din afară cu melodia „Dumb”. În plus, melodia face furori și pe Tik Tok.

Vocea și aparițile Oliviei Addams rămân întipărite în minte, aduc bucurie și optimism și fiecare dintre piesele ei dezvăluie o poveste și are un mesaj puternic în spate.

Cel de-al doilea single al artistei, „Dumb”, a ajuns rapid în topuri și este ascultat atât în România, cât și în străinătate. Pe YouTube, piesa are aproape 3.7 milioane de vizualizări și 6000 de comentarii, iar pe TikTok, campania #UreSoDumb are aproape 120 de milioane de vizualizări.

Piesa crește semnificativ în topurile radio și tv din România și Polonia, unde este ascultată pe cele mai importante canale. În Top 100 MediaForest, Dumb a intrat direct pe locul 8, iar în Polonia, în momentul de față ocupă locul 18 pe radio și 48 pe tv.


Și pe platformele digitale piesa Dumb este în urcare și ocupă locul 18 în top 200 Shazam Polonia și locul 17 în Top 200 România. 

Ce spune Olivia Addams despre piesa care face furori pe Tik Tok 

Piesa „Dumb” face furori pe Tik Tok, dovadă fiind și comentariile de pe Youtube ale internauților care confirmă acest lucru. Cei mai mulți dintre cei care ascultă piesa pe Youtube au auzit-o pentru prima dată pe Tik Tok.  

„Cine a mai venit aici de pe Tik Tok ??”, „Cât am căutat eu melodia asta și când colo văd la tine pe Tik Tok ca tu o canti!!!! Oricum e suuuper melodia”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților care au ascultat piesa. 

Olivia este o prezență extrem de efervescentă, bucuria ei molipsitoare încântă milioane de oameni, iar piesele ei aduc îmbină fantastic energia cu visarea, totul cu un sound fresh.

„Le mulțumesc tuturor celor care au făcut acest vis să devină realitate. Sunt extrem de bucuroasă că piesa Dumb este apreciată atât în România, cât și în Polonia, și îmi doresc ca fiecare melodie a mea să aibă impact pozitiv și să le dea o stare bună celor care le ascultă și care înseamnă enorm pentru mine”, a spus Olivia Addams.