Stiri

Roxen s-a dezbrăcat de secrete la „Invitatul de 12”. Sigur nu știai asta despre artistă: „Îmi place să stau în pădure”

Roxen
Roxen [Sursa foto: Instagram]
Roxen a făcut senzație în topurile muzicale cu melodia „Ce-ți cântă dragostea”. Aflată în studioul Radio Impuls, artista a dat tot din casă.

Roxen este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi şi a cucerit topurile muzicale cu melodia „Ce-ți cântă dragostea”. Artista a reprezentat România la Eurovision 2020 cu piesa „Alcohol You”, care a fost aleasă dintr-o selecție de cinci piese: „Alcohol You”, „Cherry Red”, „Beautiful Disaster”, „Colors” și „Storm”. 

Roxen are 20 de ani, este din Cluj și a ales calea muzicii încă de la vârsta de șapte ani.

Artista spune că a știut mereu care este drumul ei în viață și dacă ar fi să dea un sfat unui adolescent, acela ar fi „să-și asculte primul gând”. 

Roxen, dezvăluiri inedite despre viața și cariera sa: „Iau sfaturile de la Creatorul meu. Unii îi zic Dumnezeu” 

Roxen a venit în studioul Radio Impuls la Invitatul de 12, unde a stat de vorbă cu moderatorul emisiunii, Cosmin Cernat, despre muzică, viață, dar și visuri mărețe. Roxen s-a deschis în fața ascultătorilor și a dezvăluit cele mai ascunse secrete ale sale. Artista se descrie pe sine ca fiind un spirit liber care nu ține cont prea mult de regulile impuse de societate. 

Roxen
Roxen [Sursa foto: Instagram]

„E vreo direcție, vreun sfat, vreo părere care a contat în direcția asta de adolescentă și apoi de adolescentă bătrână, cum zici tu?”, a fost una dintre întrăbările adresate de Cosmin Cernat. 

„Să nu asculți de nimeni! Depinde câte de implantat e scopul în cap. E foarte ușor să te pierzi în traseul ăsta al cunoașterii și personale. Eu de exemplu am zis: Ok, nimeni nu vrea să mă ajute, atunci fac eu singură. Pot să iau sfaturile de la Creatorul meu. Unii îi zic Dumnezeu. Fiecare îl numește cum vrea. Și mă rog în fiecare zi și îl rog să mă lumineze, să mă ghideze. Sunt foarte multe lucruri de care nu-ți dai seama: „Crede și nu cerceta”. De multe ori nu se ascultăm primul gând.

Roxen
Roxen și Cosmin Cernat la „Invitatul de la 12” [Sursa foto: Captură YouTube]

Societatea e grea. Mie îmi place să stau în pădure, să citesc în hamac, să stau cu cortul. Nu prea îmi place la oraș. Prefer să călătoresc. Când o să am copii o să mă întrebe: „Mami, ce ai făcut tu?” în loc să le zic: „Am fost la cafea, seara am stat, am băut un vinuț”, mai bine îi zic, uite am fost acolo și îi arăt poze de pe nu știu unde și am fost la aia și am mâncat aia. Sunt fascinată de culturi.”, a dezvăluit Roxen la Invitatul de 12.