Stiri mondene

Smiley a explicat cum a fost jefuit și a rămas fără telefon: „Dacă vă vine să credeți”. Hoțul a apelat la un truc simplu și vechi

Smiley a explicat cum a fost jefuit și a rămas fără telefon: „Dacă vă vine să credeți”. Hoțul a apelat la un truc simplu și vechi
Smiley a făcut dezvăluiri despre jaful care l-a lăsat fără telefon mobil. Ce „schemă” a folosit hoțul?

Smiley a trecut printr-o experientă neplăcută în urmă cu câteva zile. Cântărețul își petrecea timpul liber împreună cu un prieten, iar într-un moment de neatenție artistului i s-a furat telefonul. Smiley a povestit într-o postare pe Instagram cum s-a întâmplat întreaga pățanie și locul unde se afla în momentul în care a fost jefuit.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Smiley a fost jefuit

Celebrul artist se afla la Berlin, fiind la un restaurant cu un prieten. A lăsat telefonul pe masă, iar în timp ce au fost abordați de hoț, el asculta o piesă la telefonul prietenului său. Nici nu și-a dat seama cum hoțul a pus câteva foi peste telefonul lui, iar atunci când a plecat a luat și foile, dar și telefonul.

Citește și: Smiley, despre încetarea colaborării cu Marius Moga! De ce s-a rupt, de fapt, relația lor profesională: „Eram egoiști și foarte orgolioși”

”Toată lumea m-a întrebat cum mi s-a furat. Să vă explic: foarte simplu. Cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesă la telefonul prietenului meu. Telefonul era în dreapta, lângă mine, pe masă. A venit un băiat cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea, eu eram atent la ce ascultam la telefon.  Prietenul meu i-a zis «N-avem nevoie. Du-te!», el și-a pus foaia pe telefonul meu și când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu telefon, iar eu după ce am terminat de ascultat ce aveam de ascultat, adică o piesă frumoasă, m-am uitat după telefon și am zis «Pfaaa, mi-a furat telefonul!». Am fugit, m-am uitat să văd dacă-l mai văd. Nu l-am mai văzut, evident, s-a dus”, a povestit Smiley pe internet.

Smiley a explicat cum a fost jefuit și a rămas fără telefon
Smiley a explicat cum a fost jefuit [Sursa foto: Instagram]

”Și ghiciți unde mi s-a întâmplat asta. Nu s-a întâmplat în România, ci tocmai la Berlin, dacă vă vine să credeți”, a mai continuat Smiley pe rețelele sociale.

Smiley și-a anulat toate concertele

Recent, Smiley și-a anunțat fanii că are niște probele de sănătate care nu îi vor mai permite să apară pe scenă în perioada următoare. Astfel, cântărețul și-a anulat toate evenimentele.

Smiley a explicat cum a fost jefuit și a rămas fără telefon
Smiley a explicat cum a fost jefuit [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum a reacționat Smiley după ce colegii i-au lansat o piesă fără să-l anunțe: „Nu știu dacă să fiu supărat sau bucuros”

„Din cauza unor probleme medicale sunt nevoit să stau în pauză vocală câteva zile. A trebui să anulez toate concertele din următoarele zile. Îmi pare rău că nu ne vom vedea săptămâna aceasta, dar promit că mă voi revanșa! Să ne revedem cu bine, sănătoși!’,   a mărturisit artistul pe Instagram.