Stiri mondene

Situaţie inedită la Survivor România! Doi Războinici și doi Faimoși au intrat pe teren pentru punctul final

 Doi Războinici și doi Faimoși au intrat pe teren pentru punctul final
Războinicii și Faimoții au făcut ștafeta la Survivor România după ce cele două echipe ajunseseră la scorul egal de 9 la 9.

Luptă și intensitate la cote maxime la Survivor România! Jocul de imunitate de sămbâtă seara a fost strâns, ambele echipe luptând din greu și ajungând la scorul egal de 9 la 9. Astfel, pentru a desemna echipa câștigătoare s-a făcut ștafeta: a intrat pe teren o fată și un băiat de la câte fiecare echipă.

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România?! 

În jocul de ștafetă intră pe traseu primele fetele, Maria de la Războinici și Elena Marin de la Faimoși, care trebuie să parcurgă jumătate de traseu unde sunt așteptate de Culiță și Andrei. Fetele au predat ştefata băieţilor care au dus jocul la final. Prima care a ajuns la scripetele orizontal a fost Maria, urmată la scurt timp de Elena Marin. 

Doi Războinici și doi Faimoși au intrat pe teren pentru punctul final

În urma jocului de ștafetă, Andrei a câștigat imunitatea pentru echipa Războinicilor și recompensa: 2 kilograme de orez, 1 kg de linte, 3 ouă pentru fiecare concurent și jumătate de litru de ulei. Faimoșii au primit jumătate din proviziile primite de Războinici.