Stiri mondene

Simona Hapciuc, prima reacție după ce Elena a ieșit favorita publicului la „Survivor România”

Simona Hapciuc, prima reacție după ce Elena a ieșit favorita publicului la „Survivor România”
Simona Hapciuc a vorbit cu fanii ei din mediul online despre emisiunea de aseară și despre voturile pe care le-a primit Elena din partea publicului.

Chiar dacă Simona Hapciuc nu mai este în competiția din Republica Dominicană, asta nu înseamnă că nu este la curent cu tot ce se întâmplă acolo. Simona Hapciuc a fost una dintre concurentele care s-a apropiat cel mai mult de Elena Marin, motiv pentru care o susține necondiționat, însă nu uită să spună și ce o deranjează la ea. Astfel, Simona s-a bucurat că Elena a ieșit favorita publicului pentru a treia oară consecutiv, dar își menține părerea conform căreia dansatoarea se victimizează mult prea mult. 

Simona Hapciuc, prima reacție după ce Elena a ieșit favorita publicului la „Survivor România”

Ce spune Simona Hapciuc despre nominalizarea pe care a făcut-o Elena Marin în consiliul de eliminare?! 

Simona Hapciuc s-a bucurat că Elena Marin a ieșit din nou favorita publicului și că și-a menținut opțiunea de vot. Cu toate că Elena l-a votat pe Sebi cu gândul că o va salva pe Andreea Antonescu de la eliminare, uite că publicul a decis că locul artistei nu este în jungla din Dominicană. Despre asta a vorbit și Simona Hapciuc pe rețelele de socializare. 

„Aseară am visat că Sebi a fost eliminat din competiție și când mă trezesc, ce să vezi... De fapt, a fost eliminată Andreea. Păi e frumos, mă nene, să vă jucați cu visurile oamenilor?! Nu se face așa ceva. În altă ordine de idei, mă bucur foarte mult pentru Elena și pentru că a ieșit din nou favorita publicului.  Mă bucur extrem de mult de tupeul de care dă dovadă și pentru că l-a votat din nou pe Sebi. Sper să facă asta în continuare deoarece sunt convinsă că va ieși favorita publicului și mai departe.. Ca să se înțeleagă, în continuare nu sunt de acord cu victimizările ei și cu faptul că plânge de nu mai poate, dar mă bucur că iese favorită și încearcă să îl scoată pe Sebi afară. Elena, nu mai plânge, dar ține-o tot așa”