Stiri mondene

Ce spune Simona Hapciuc despre conflictul dintre Elena Marin și Zanni: „A fost influențat de Sebi”

Ce spune Simona Hapciuc despre conflictul dintre Elena Marin și Zanni: „A fost influențat de Sebi”
Simona Hapciuc a vorbit în platoul emisiunii Teo Show despre conflictul aprig dintre Zanni și Elena Marin. Fosta Faimoasă spune că Zanni este influențat de Sebi

Simona Hapciuc a vorbit despre conflictul dintre Elena Marin și Zanni. Cei doi Faimoși s-au certat la un moment dat atât de tare încât membrii echipei, dar și telespectatorii au rămas șocați. Este vorba despre acel moment în care Zanni a atacat-o minute în șir pe Elena Marin spunându-i în nenumărate că este bătrână și „cotoroanță”. Văzând din nou imaginile în platoul Teo Show, Simona Hapciuc a declarat că nu doar Zanni este „responsabil” de acest conflict, influențat fiind de Sebastian Chițoșcă.  

conflictul dintre Elena Marin și Zanni

„Nu știu dacă s-a văzut la televizor, dar m-am dus la Zanni și i-am zis: gata, ai exagerat! Și zicea: lasă-mă, lasă-mă să continui. Elena se victimizează foarte mult. Este o victimă a ei, își atrage astfel de comportamente asupra ei datorită traumelor din copilărie peste care nu a putut să treacă. Puhuoiul ăsta de cuvinte care a venit din partea lui Zanni și l-a atras, dar Zanni a fost influențat de Sebi atunci. Îl consider responsabil de dezbinarea echipei. Nu existau injuriile la nivelul acesta. Să nu uităm că Zanni are doar cinci ani de când a ieșit dintr-un centru de plasament și când atingi anumite puncte sensibile despre cămin... Eu am avut niște certuri cu Zanni, dar nu au fost la nivelul acesta. Mi-a zis că mă victimizez prea mult că sunt mamă singură. Și i-am zis: Lino Golden 2”, a spus Simona Hapciuc la Teo Show. 

Simona Hapciuc și Roxana Ghiță, declarații în exclusivitate despre modul în care Faimoasele intrau pe traseu: „Anumite fete nu intrau pe traseu din orgolii”

Simona și Războinica Roxana au declarat în cadrul aceleiași emisiunii că, uneori, unele fete de la Faimoși nu intrau pe teren din cauza unor orgolii. Așa se face că de multe ori când Elena s-a certat cu Zanni, nu a mai intrat pe traseu.  

„Toată ura aceasta a Elenei a fost așa și dacă nu intra Elena pe traseu. Au băgat-o pe Ana la un moment dat deși Elena era mai bună”, a spus Roxana Ghiță. 

„Și nu era singura dată. La fel am pățit și eu. Și la fel, s-a ajuns la ștafetă și deși eu adusesem cele mai multe puncte, nu am fost lăsată să intru”, a completat și Simona care a mai spus că s-a întâmplat de multe ori să fi intrat o altă Faimoasă pe traseu, mai ales la ștafetă, deși ea adusese mai multe puncte.

Întrebată de Teo dacă acum, de pe canapeaua de acasă vede altfel lucrurile care se întâmplă la Survivor, Simona a spus că ar schimba o serie importantă de acțiuni pe care le-a făcut. 

„Acum, la rece, dacă ar fi să mă întorc acolo aș fi o cu totul alta Simona. Aș fi mult mai rece, mult mai relaxată, nu m-ar mai interesa dramele. Aș lupta cu echipa pentru acele puncte, dar în rest, aș fi doar pentru mine”, a declarat Simona Hapciuc.