Stiri mondene

Simona Hapciuc a părăsit Survivor România! Primele declaraţii: „Nu ar trebuie să plec, dar...”

Simona Hapciuc a părăsit competiția Survivor România
Simona Hapciuc a părăsit competiția Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
În urma nominalizărilor Faimoșilor, Simona Hapciuc a fost concurenta care a părăsit competiția Survivor România.

Faimoșii au mai trimis un concurent acasă după ce au pierdut ambele jocuri de imunitate ale săptămânii. În conisliu de nominalizare spre eliminare majoritatea Faimoșilor au ales să nominalizeze doar fete doarece, cred ei, ele sunt verigile slabe ale echipei. Dacă vineri seara a fost nominalizată spre eliminare Roxana Nemeș care a și declarat că se aștepta la această nominalizare, sâmbătă seara a fost nominalizată Simona Hapciuc. Aseară, în urma desemnării favoritului publicului în urma voturilor primite a reieșit că Jador trebuie să mai nominalizeze încă un Faimos și a ales și de această dată tot o fată.

A ales să o nominalizeze pe Majda cu scuzele de rigoare și cu mențiunea că o iubește foarte mult, dar nu mai are de ales pentru că este cea mai slabă concurentă în acest moment, fapt cu care nu a fost de acord. 

Majda, nominalizată spre eliminare
Majda, nominalizată spre eliminare[Sursa foto: Captură YouTube]

Roxana Nemeș, primele declarații înainte de desemnarea concurentului care urma să plece acasă

Aflată în prag de eliminare, Roxana Nemeș a descris senimentele prin care trece în consiliul de eliminare

„E un sentiment pecare doar cel care este în această situație îl poate înțelege. E un sentiment de fericire că pot pleca acasă unde mă așteaptă familia și oamenii mei dragi și în același timp e un sentiment de tristețe pentru că mi-aș dori să rămân. A fost o zi foarte emoționantă, o zi frumoasă în care ne-am așezat la masă, nu am mai fost sălbatici. Parcă mi-am adus aminte de viață noastră reală și că putem fi și normali”, a declarat concurenta de la Survivor România. 

Simona Hapciuc a părăsit competiția Survivor România 

În urma aflării veștii că ea este concurenta care părăsește competiția Simona a declarat următoarele: 

„Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus. Ultimul traseu pe care l-am avut l-am câștigat de două ori. Ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor, va ști că mama lui este o câștigătoare. Plec acasă mândră de ce a am făcut în această competiție. Consider că am dat totul. Din punct de vedere sportiv nu ar trebuie să plec, dar astea au fost jocurile colegilor. Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are planuri mult mai mărețe pentru mine”. Faimoasa a evitat să-și ia la revedere de la câțiva colegi de echipă, în special băieți: Sebastian Chitoșcă, Culiță Sterp, Zanni, Jador și Cosmin Stanciu, mai exact, cei care au votat-o spre eliminare.