Stiri mondene

Patrick Mouratoglou, adevărul despre relația cu Simona Halep: „A decis să meargă cu mine”

Patrick Mouratoglou, adevărul despre relația cu Simona Halep
Patrick Mouratoglou, adevărul despre relația cu Simona Halep [Sursa foto: Instagram]
Ies la iveală amănunte despre relația dintre Simona Halep și antrenorul său, Patrick Mouratoglou, la scurt timp după ce sportiva și soțul ei, Toni Iuruc au divorțat. 

Patrick Mouratoglou este antrenorul Simonei Halep din aprilie anul acesta. Tehnicianul francez cu origini grecești a acceptat să-i fie alături sportivei nostre, după ce a încheiat colaborarea cu Serena Williams. După ce s-a aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la aproape un an de la cununie, atenția internauților a fost îndreptată spre relația profesională pe care tenismena o are cu antrenorul ei.

Patrick Mouratoglou, adevărul despre relația cu Simona Halep
Patrick Mouratoglou, adevărul despre relația cu Simona Halep[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simona Halep, pe mâna medicilor! Jucătoarea de tenis a fost supusă unei operații estetice: „Am profitat de această ocazie”

„Cred că a fost complet epuizată, fizic, dar mai mult mental. Am început să lucrăm împreună în aprilie și s-au instalat multe schimbări. Nu mi-aș fi dorit să se întâmple majoritatea dintre ele. Este alegerea ei. Dar ea a făcut multe schimbări, pentru că asta este personalitatea ei. Simona e foarte generoasă în eforturi și dă sută la sută tot timpul. Ea a muncit mult mai mult decât oricând. Nu știu cum era înainte, dar din ce am auzit de la ea și de la antrenorul ei de fitness, a muncit foarte, foarte,  foarte mult alături de mine. Ea a decis să meargă cu mine sută la sută și pentru că a vrut să aibă în echipă oameni care lucrează cu mine, deci multe schimbări”, a declarat antrenorul francez pentru  iNews.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

Soția lui Patrick Mouratoglou vrea să scape de Simona Halep: „De-abia aș

Se pare că Patrick Mouratoglou  ar fi avut o relație intimă și cu Serena Williams. Și acesteia i-a fost antrenor, înainte de a semna cu tenismena noastră. Anrenorul francez a divorțat de a doua sa soție, Clarisse, în anul 2013, la scurt timp după ce a început colaborarea cu Serena Williams.  

Citeste si: Toni Iuruc, primele declarații după ce s-a aflat că el și Simona Halep divorțează! Omul de afaceri a confirmat separarea: „Am hotărât de comun acord”

 Patrick Mouratoglou, adevărul despre relația cu Simona Halep:
Patrick Mouratoglou, adevărul despre relația cu Simona Halep:

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc  a luat prin surprindere pe toată lumea. Se pare că despărțirea dintre jucăoarea de tenis și omul de afaceri a pus-o în alertă pe soția lui Patrick Mouratoglou. Ada Obilu se teme ca românca să nu dezvolte o relație de iubire cu antrenorul francez.

„De abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, le-ar fi spus Ada Obilu prietenelor sale, conform Evz.ro.