Stiri mondene

"În realitate, ei se înțeleg foarte bine!" Strategia din spatele relației tensionate dintre Pique și Shakira

Ce se ascunde in spatele relatiei dintre Shakira si Pique
Adevarul din spatele relatiei tensionate dintre Shakira si Pique [Sursa foto: Hepta]
Drama din jurul relatiei dintre Shakira si Pique a cuprins intreg mapamondul, mai ales de cand artista a lansat cel mai recent single.

Tot ce se întâmplă acum în viață Shakirei în legătură cu fosta ei relație a devenit un subiect extrem de fierbinte pentru majoritatea tabloidelor internaționale, însă în spatele acestor evenimente din viață celor doi se pare că mai este vorba de un lucru extrem de important și anume: BANII. Mai multe detalii ies la iveala conform cărora relația celor doi nu ar fi chiar așa pe butuci și de fapt, s-ar itelege foarte bine în ciuda a ceea ce s-a scris până acum despre ei.

Si una dintre dovezi este si faptul ca Pique nu a sters pozele cu fosta lui sotie de pe contul de Instagram purtandu-i un mare respect.

Citește și: Montserrat Bernabeu, distrusă de războiul cu Shakira: Ce le-a interzis cântăreața celor doi fii ai ei în legătură cu fosta soacră

Ce se ascunde in spatele relatiei tensionate dintre Pique si Shakira

Citește și: Filmarea în care mama lui Pique o ciupește de obraz pe Shakira a stârnit furia fanilor! Cântăreața ar fi îndurat abuzuri din partea fostei soacrei

Din relația columbiencei cu Gerard Pique pe care cei doi au avut-o timp de 12 ani, au rezultat doi copii, însă în ultimele șase luni nu s-a vorbit decât despre presupusele infidelități ale fotbalistului și controversele legate de familia lui.

Gerard Pique se afla intre-o relație cu Clara Chia Marți, o tânără în vârstă de 23 de ani care lucrează la compania lui, Kosmos.

shakira
Shakira a lansat o piesă în care îi atacă pe Gerard Pique și actuala lui iubită, Clara Chia [Sursa foto: Captura Video]

 Cei apropiați cuplului au făcut o serie de dezvăluiri pentru diverse publicații și se pare că realitatea este cu totul alta: "De fapt, nu se înțeleg deloc rău, însă din ceea ce se spune în media ei căștiga foarte bine și după cum se știe cei doi nu sunt în cel mai bun moment al lor, mărturisește cunoscutul Youtuber Dalas Review.

Strategia de marketing din care cei doi au numai de castigat

Citește și: Britney Spears și-a șters contul de Instagram. Poliția a intervenit de urgență la locuința artistei

Să nu uitam să menționam și faptul că fostul cuplu s-ar urmări reciproc pe rețelele de socializare din nou ceea ce pe mulți îi face să creadă că totul este o strategie de marketing pentru a genera cât mai mulți bani. Unul din rezultate este colaborarea lui Pique cu Casio și Twingo care primesc beneficii de pe urma promovării.