Stiri mondene

Primele declarații ale Shakirei după despărțirea de tatăl copiilor ei, Gerard Pique: „Cel mai întunecat moment din viața mea”

Primele declarații oficiale ale Shakirei după despărțirea de Gerard Pique
Primele declarații oficiale ale Shakirei după despărțirea de Gerard Pique [Sursa foto: Facebook]
Shakira a oferit primele declarații după despărțirea de Gerard Pique. Ce dezvăluiri a făcut artista?

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit în această vară după o relație care a durat 12 ani, din cauza unei infidelități a starului Barcelonei. După o perioadă îndelungată în care a preferat să nu vorbească despre acest subiect delicat, Shakira a rupt tăcerea după despărțirea de tatăl copiilor săi. În cadrul unui interviu, cântăreața a vorbit despre felul în care separarea de starul Barcelonei a afectat-o pe ea, dar și pe copiii săi.

Shakira a mărturisit că de la despărțirea de Gerard Pique, trăiește cea mai neagră perioadă din viața sa.

Primele declarații oficiale ale Shakirei după despărțirea de Gerard Pique
Primele declarații oficiale ale Shakirei după despărțirea de Gerard Pique[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gerard Pique a ajuns la 600 de meciuri pentru Barcelona! Shakira l-a felicitat după recordul personal stabilit în meciul cu Osasuna: „Pentru mine eşti cel mai bun exemplu”

  „Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată. Am tăcut și am încercat să procesez totul. Nu a fost dificil numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil. Am paparazzi în fața casei mele 24/7. Și nu există loc unde să mă pot ascunde de ei, decât în ​​propria mea casă. Nu putem face o plimbare în parc ca o familie normală sau să mergem să luăm înghețată sau să facem vreo activitate fără să ne urmărească. Deci e greu.", spune Shakira într-un interviu pentru elle.com.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Shakira, dezamăgită de reacția presei internaționale

Vedeta încă mai speră uneori că totul este doar un vis urât, din care se poate trezi într-o bună zi. Tot pentru sursa menționantă mai sus, Shakira susține că presa internațională a răspândit și informații false. Artista îi asigură pe fani că Gerard Pique va rămâne întotdeauna tatăl copiilor ei, indiferent de ceea ce se întâmplă cu relația lor. 

Primele declarații oficiale ale Shakirei după despărțirea de Gerard Pique
Primele declarații oficiale ale Shakirei după despărțirea de Gerard Pique[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Shakira și Gerard Pique, vacanță exotică în familie. Se comportă ca o familie adevărată până la verdictul judecătorilor

Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și, uneori, am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea că relația cu tatăl copiilor mei s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftinit de mass-media. Și toate acestea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă, iar eu am luptat pe diferite fronturi. După cum am spus, acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea.”, a mai spus celebra artistă.