Stiri

Sfântul Patrick 2022: La mulţi ani! Mesaje, felicitări şi urări pentru Patrick şi Patricia

Sfântul Patrick 2022
Sfântul Patrick 2022
Sfântul Patrick 2022: Atât catolicii cât şi ortodocşii pe 17 martie îl sărbătoresc pe Sfântul Patrick, Episcopul şi Iluminătorul Irlandei.

La mulţi ani tuturor acelora care poartă numele de Patricia, Patriciu sau de Patrick!

Mesaje, felicitări şi urări pentru Patrick şi Patricia

La Multi Ani Patrick! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.  

 

De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume.

Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Citeste si: Coldplay a lansat videoclipul piesei „People Of The Pride”- VERSURI

Sfântul Patrick 2022
Sfântul Patrick 2022

La Multi Ani! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.

Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani!

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca.

LA MULTI ANI!!!

Patrick, de ziua numelui iti doresc multa sanatate si La Multi Ani!

Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani, Patrick!

Citeste si: Cum e viața Antoniei și a lui Alex Velea dincolo de lumina refectoarelor?!: „E o rutină frumoasă și sănătoasă. Suntem uniți și fericiți”

Cel mai popular simbol de Sfântul Patrick 2022

Trifoiul cu patru foi este cel mai proeminent articol norocos asociat cu Ziua Sf. Patrick. Considerat a fi un farmec celtic, trifoii cu patru foi erau folosiți pentru protecția magică de spiritele rele și pentru a respinge ghinionul. Frunzele trifoiului reprezintă credință, speranță, noroc și dragoste.