Stiri

Sezonul 4 „Manifest” a fost confirmat! Când se va lansa pe Netflix?!

Sezonul 4 „Manifest” a fost confirmat! Când se va lansa pe Netflix?!
Sezonul 4 „Manifest”  [Sursa foto: Facebook]
Vești bune pentru fanii serialului „Manifest”. Când va apărea cel de-al patrulea sezon?

„Manifest” este fără nicio îndoială unul dintre serialele momentului. El a fost anulat după trei sezoane pe NBC, însă Netflix a reușit să negocieze și se va ocupa exclusiv de următorul sezon, dar și ultimul. Astfel, producătorii Netflix se pregătesc intens pentru lansarea următorului sezon.

netflix
Când va apărea cel de-al patrulea sezon al serialului „Manifest” [Sursa foto: Youtube ]

Serialul „Manifest” s-a aflat pe locul 1 în Top 10 seriale în săptămâna 4-10 iulie 2022, iar fanii așteaptă cu nerăbdare continuarea.

Tot susținătorii serialului au fost cei care au reușit să dea în continuare viață serialului. După ce audiențele serialului au scăzut dramatic pe NBC, serialul „Destinația”, numit original „Manifest” în 2018, părea a fi pierdut pentru totdeauna, După ce NBC l-a anulat,  creatorul Jeff Rake a început negocierile și a încercat să-l mute pe una dintre marile platforme de streaming, dar fără succes. Într-un final, prin susținerea fanilor, serialul a reușit să fie salvat de producătorii Netflix.  

Citeste si: Filme și seriale Netflix septembrie 2022: Ce surprize vom avea parte în prima lună de toamnă?

Sezonul 4 din „Manifest” este așteptat să apară în toamna anului 2022, iar unii fani speculează că ar putea apărea chiar pe 28.08.2022, în onoarea Zborului 828, și la un an după ce serialul a fost „salvat” de Netflix. Informațiile inițiale arată că termenul limită pentru data lansării va fi în toamna anului 2022, potrivit Marie Claire.

netflix
Manifest [Sursa foto: Captură YouTube]

Și iată că a fost confirmată și o dată oficială de lansare a noului sezon. Într-o postare pe rețelele de socializare, Netflix arată că noul sezon se va lansa pe 4 noiembrie 2022. 

„Manifest” sezonul 4 va avea 20 de episoade

Spre bucuria fanilor, „Manifest” sezonul 4 va avea 20 de episoade. Anunțul a fost făcut chiar de Jeff Rake, creatorul serialului: „Le-am propus o variantă mică, una mijlocie și una mare”.

Citeste si: Va exista un 365 de zile 4? Tot ce trebuie să știi despre o posibilă continuare a filmului

netflix
Primele imagini din „Manifest” 4[Sursa foto: Captură YouTube]

Potrivit The Hollywood Report, costurile pentru producția fiecărui episod sunt estimate între 4 – 5 milioane de dolari. În cazul în care nu ați urmărit serialul-fenomen numit „Manifest”, puteți găsi cele trei sezoane pe Netflix. Fanii sunt nerăbdători pentru apariția celui de-al patrulea sezon și întoarcerea personajelor preferate, cu Melissa Roxburgh și Josh Dallas în rolurile principale.