Stiri

Sezonul 4 din "You" pune capăt crimelor lui Joe? Iată cele mai palpitante informații despre personajele tale preferate din serial

you serial netflix
Sezonul 4 din "You" pune capăt crimelor lui Joe Goldberg?  [Sursa foto: Netflix ]
Cele mai interesante informații despre personajele tale preferate din „You”, sezonul 4!

Sezonul 4 din serialul „You”, partea 1, a apărut pe Netflix pe data de 9 februarie 2023, iar protagonistul serialului a făcut mai multe declarații surprinzătoare despre ce îi așteaptă pe fani! Penn Badgley, care interpretează rolul lui Joe Goldberg, a explicat de ce Joe s-a săturat să mai ucidă oameni.

„You” este un thriller psihologic cu Penn Badgley în rolul principal. Serialul îl urmărește pe Joe, care are o personalitate periculos fermecătoare, care merge într-o măsură neobișnuit de periculoasă pentru a intra în legătură cu femeile de care el este interesat.

În sezonul 4, viața lui Joe se schimbă dramatic, după ce Sezonul 3 s-a încheiat cu el plecând în Europa, sub un nou nume, pentru a o lua de la capăt și pentru a-și crea un viitor mai bun.

Citește și: În sezonul 4 al serialului ”You”, drama se mută la Londra! Iată la ce să te aștepți de la cel mai nou sezon al serialului fenomen

Acum, Joe a devenit profesorul Jonathan Moore, care predă literatură americană în Londra, iar în acțiune au apărut personaje noi, dar și un criminal nou.

you serial netflix
„You” este un thriller psihologic cu Penn Badgley în rolul principal[Sursa foto: Netflix ]

Motivul pentru care Joe nu vrea să mai ucidă în sezonul 4 din You

Într-un interviu distribuit de Netflix, Penn Badgley a dezvăluit de ce personajul pe care îl interpretează, Joe, s-a săturat să mai ucidă oameni în sezonul 4 din „You”.

Joe a ales să predea literatura americană la Londra cu noua sa identitate, Prof. Moore, care este o profesie potrivită pentru amenințarea articulată.

„În sfârșit, se află într-o poziție care se potrivește nivelului său de înțelegere a cărților despre care vorbește tot timpul. Este cu adevărat bun la asta și este o plăcere pentru el să o facă”, a explicat actorul, potrivit The News.

Penn Badgley a mărturisit că personajul lui este mulțumit de noua lui identitate și simte că are un scop, motiv pentru care crede că poate fugi de trecut și să nu mai ucidă pe nimeni.

„Pot să spun asta fără să stric prea mult: chiar și atunci când viața lui se prăbușește complet, încă îi place să predea cursurile. Este distractiv să pui pe cineva care cunoaște tropi literare într-una dintre cele mai multe povești posibile și se potrivește foarte bine cu ideea, că el va fi cu adevărat diferit acum”, a adăugat el.