Stiri

În sezonul 4 al serialului ”You”, drama se mută la Londra! Iată la ce să te aștepți de la cel mai nou sezon al serialului fenomen

În sezonul 4 al serialului ”You”, drama se mută la Londra! Iată la ce să te aștepți de la cel mai nou sezon al serialului fenomen
”You”, sezonul 4 [Sursa foto: Instagram]
Cel mai nou sezon al serialului ”You” revine cu o mulțime de povești incitante. De data aceasta, Joe Goldberg continuă șirul crimelor la Londra.

Penn Badgley revine pe micile ecrane în rolul lui Joe Goldberg pentru cel de-al patrulea sezon al serialului ”You”. Producția revine cu un nou decor, dar și cu o mulțime de povești și personaje incitante, în timp ce drama se mută la Londra, iar Joe este acum un profesor de literatură pe nume Jonathan Moore. Prima parte a serialului se va lansa pe Netflix pe data de 10 februarie, iar fanii trebuie să aștepte pentru continuarea poveștii până pe 10 martie.

Iată la ce ar trebui să te aștepți în sezonul 4 al serialului ”You”.

Citește și: "Are trauma Titanicului!” Leonardo DiCaprio, critici aspre dupa si-a facut iubita de 19 ani

În sezonul 4 al serialului ”You”, drama se mută la Londra! Iată la ce să te aștepți de la cel mai nou sezon al serialului fenomen
”You”, sezonul 4[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Când apare serialul You, sezonul 4? Data oficială la care debutează noul sezon al serialului ”TU”

În sezonul 4, povestea din „You” ajunge în Europa

Serialul ”You” este printre cele mai populare de pe Netflix, iar până la sezonul 4 a fost urmărit de peste 54 de milioane de gospodării din întreaga lume. Bazat pe romanele „You” și „Hidden Bodies” ale autoarei Caroline Kepnes, producția, lansată în 2018 îl are în centru pe Joe Goldberg, interpretat de Penn Badgley. În sezonul 4, Joe își resetează complet viața, devenind profesorul de literatură Jonathan Moore la o facultate din Londra.

Și de data aceasta, el trebuie să își facă prieteni noi pentru a ajunge cât mai aproape de noua lui obsesie. 

Dezamăgit după eșecul obsesiei pentru Marienne, interpretată de Tati Gabrielle, Joe își va îndrepta atenția către o altă femeie. Ucigașul vede o femeie frumoasă pentru câteva secundă printr-o fereastră și se îndrăgostește complet de ea. Personajul Kate, interpretat de Charlotte Ritchie, va deveni astfel noua obsesie a lui Joe, fiind o tânără crescută de o mamă singură boemă și care a muncit din greu pentru viața de acum.

Ea conduce o galerie de artă, este rațională și total inabordabilă. Kate nu vrea să se implice emoțional, așa că preferă relația pragmatică cu Malcolm, interpretat de Stephen Hagan, un profesor de literatură petrecăreț, amuzant și egoist. Malcom este cel care îl va prezenta pe Joe, însă Kate va rămâne destul de reticentă, intuind că ceva nu este în regulă cu el. 

În mod surprinzător, în sezonul 4, Joe va avea unele momente de luciditate în care se va opri și va gândi: „Chiar trebuie să încetez să ucid oameni”, dar sfârșește prin a marca pe lista lui alte victime. Cel mai nou sezon revine cu 11 personaje noi, multe dintre ele fiind vânate de Joe pentru a ajunge la Kate. Pe lângă Penn Badgley și Tati Gabrielle, din distribuție mai fac parte și Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Amy Leigh Hickman, Tilly Keeper, Ed Speleers, Sean Pertwee, Stephen Hagan, Adam James, Ben Wiggins, Allison Pargeter, Eve Austin, Dario Coates și Ozioma Whenu. 

Citește și: Ce detalii ți-au scăpat din serialul ”Gossip Girl”? Nimeni nu și-a dat seama de marele spoiler până acum

Cum s-a terminat sezonul 3 al serialului ”You”? 

După fiecare crimă, Joe Goldberg este nevoit să înceapă o nouă viață în altă locație. Ucigașul în serie a călătorit de la New York la Los Angeles, la Madre Linda și, sezonul 3 îl lăsase pe Joe bântuind prin cafenelele pariziene în căutarea noi sale obsesii. Sezonul patru se va desfășura la Londra, iar potrivit spuselor actorului fanii se vor bucura de  „o structură diferită. Nu neapărat pentru că se petrece într-un decor diferit, ci pentru că povestea va evolua într-un mod neașteptat”. 

În sezonul 4 al serialului ”You”, drama se mută la Londra! Iată la ce să te aștepți de la cel mai nou sezon al serialului fenomen
”You”, sezonul 4[Sursa foto: Instagram]

La sfârșitul sezonului 3, Joe Goldberg și-a ucis soția, Love, înainte ca ea să-l ucidă, iar ulterior și-a tăiat două degete de la picioare pentru a lăsa în bucătăria în care se afla trupul ei o probă care va induce în eroare polițiștii. Mai mult chiar, Joe a ars casa în care locuia pentru ca fapta să fie încadrată într-o crimă-sinucidere. Protagonistul nu a uitat nici de fiul său, pe care l-a abandonat pe veranda unui prieten de încredere și a pornit către Europa pe urmele noii sale obsesii.