Stiri mondene

Șevval Sam, actrița din serialul turcesc "Prețul Fericirii”, a primit trofeul Murex D’or - „Outstanding Turkish Actress for the year„

Șevval Sam, actrița din
Șevval Sam
Anul 2023 a adus acest trofeu actriței Șevval Sam care, timp de șase sezoane, a dar viață personajului Ender Çelebi în serialul "Prețul Fericirii ".

Până acum au fost onorați cu trofeul Murex D’or în Beirut: Beren Saat, Murat Yıldırım, Songül Öden, Demet Özdemir, Can Yaman, Uğur Güneş și Eda Ece. Anul acesta, Șevval Sam, actrița din serialul turcesc "Prețul Fericirii” a fost recompensată. Cea care îi dă viață personajului Ender Çelebi este și o foarte bună și apreciată cântăreață, nu doar actriță. Șevval Sam a început cu muzica, dar a fost atrasă și de actorie.

Acum, ea merge în paralele cu cele două. Are la activ 9 albume, majoritatea cu muzică pop.Cel mai recent, lansat anul trecut, se numește “Karadeniz II” (“Marea Neagră II”). Şevval și-a început cariera muzicală în 1990, ca toboșar al grupului Çizgi, și a continuat ca interpretă din 1991, iar în 2006 a lansat primul ei disc, “Sek”. În televiziune a debutat în 1993, cu un rol în serialul “Süper Baba”. Pe micile ecrane de la noi ea a mai fost văzută în „Valurile vieții” (“Bodrum Masali”). 

  „Poate cea mai mare teamă a mea este că o singură viață nu va fi suficientă pentru ceea ce vreau să fac. Sunt atât de multe proiecte, idei și planuri în capul meu pe care vreau să le fac în această viață. Sper să îmi pot îmbunătăți puțin mai mult abilitățile de gestionare a timpului”, a declarat ea într-un interviu acordat revistei “Elle” Turcia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sevval Sam (@sevvalsam)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by مشاهير تركيا (@turkey.celebs)

Citește și: Can Yaman, motivul pentru care nu a participat la Festivalul de Film de la Veneția: "Vreau să clarific această situație"

Şevval Sam, despre personajul ei din „Prețul fericirii”

Pentru aceeași publicație, Șevval Sam a mărturisit că personjul Ender îi aduce multe satisfacții:  „Ender are un caracter puternic, pe alocuri are și umor, iar publicul este împărțit, sunt persoane care o simpatizează, sunt persoane care nu. În primele episoade, dramatismul poveștii era mai mare. La vremea aceea, efortul ei de a fi invincibilă, de a nu se lăsa intimidată a inspirat multe femei. Știu asta. Există o frază pe care am auzit-o chiar și de la femeile din conducere: „Uneori mă simt foarte obosită și deprimată, apoi îmi arunc jacheta peste umăr ca Ender. Plec din casă simțindu-mă mult mai puternică”. Ender m-a ajutat să-mi dau seama de forța mea interioară și să învăț să nu judec oamenii aspru pe dinafară”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sevval Sam (@sevvalsam)

Citește și: Bergüzar Korel, mesajul cu care și-a emoționat fanii: "Sunt foarte norocoasă". Actrița din “1001 de nopți” a mărturisit că se simte protejată, iubită și în siguranță în brațele soțului ei, Halit Ergenç

Şevval Sam a absolvit Universitatea Marmara, Facultatea de Arte Plastice, Departamentul de Grafică. Între 1993-1999, ea a fost căsătorită cu celebrul fotbalist de la Beşiktaş, Metin Tekin, poreclit “Furtuna galbenă”, cu care are un fiu în vârstă de 25 de ani, pe Taro Emir Tekin, care, l-a rândul său, s-a făcut actor.