Stiri mondene

Primele declarații ale lui Alin Oprea despre nunta faraonică: Cățelul Hugo a adus verighetele, iar Gheorghe Turda a ieșit din spital pe semnatura sa cânte la nunta lui

Alin Oprea și Medana
Alin Oprea și Medana, primele reacții după marele eveniment [Sursa foto: Facebook Alin Oprea]
Alin Oprea și Medana și-au unit destinele și au făcut o nuntă de zile mari. Evenimentul a fost unul cu totul deosebit, cățelul Hugo a adus verighetele, iar Gheorghe Turda a ieșit din spital pe semnatura sa cânte la nunta lui.

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit și au organizat o mare petrecere, la eveniment au participat peste 500 de persoane și nume cunoscute din muzica românească, printre care tenorul Alin Stoica, Mioara Velicu, Mirabela, Angela Rusu, Corina Chiriac, Gheorghe Gheorghiu, nașa Mirela Nasturică, Mihai Napu și bandul său, Minodora, Julia Jianu, Radu Pietreanu.

Alin Oprea a fost decorat cu Crucea de Merit a Ordinului Suveran Templier Sfântul Martin

Citește și: Cum se înțelege Alin Oprea cu cei doi copii ai soției sale, Medana. Momentul emoționant de la nunta cu 500 de invitați

Nunta a fost parcă desprinsă din basme, cei doi au ales un cadru mirific, într-o locație de lux din București și au fost cununați în fața lui Dumnezeu de 10 perechi de nași: marele psihoterapeut Menis Yousry și soția Elena, Aurelian Boiț (Marele Maestru al Ordinului Cavalerilor Templieri „Sf.

Martin”) și soția Daniela, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan, Iuliana și Ninel Alexandru. 

Evenimentul a fost marcat de momentul în care Alin Oprea a fost decorat cu Crucea de Merit a Ordinului Suveran Templier Sfântul Martin, de către Marele Maestru al Ordinului, Excelența Sa Aurelian Roland Boiț și Cavalerii care l-au însoțit, pentru a înmâna distincția. 

”Cu toată sinceritatea pot să spun că am avut nunta mult visată, și care a fost mult mai frumoasă decât mi-am imaginat vreodată. Soțul meu, Alin, a făcut eforturi incredibile pentru a-mi îndeplini acest vis, eu fiind pentru prima dată mireasă. El s-a ocupat de absolut tot, în afară de ținute, verighete, tort și candy bar, unde am decis eu. M-a protejat foarte mult, dorindu-și să nu am elemente care să mă solicite și care să mă streseze.

La noi au fost elemente fabuloase, toate momentele au fost emoționante. Am început cu ceremonia religioasă, unde verighetele au fost aduse de către Hugo, cățelul nostru, el fiind cavalerul de onoare. Au fost prezenți cei trei căței ai noștri: Hugo și cele două cătelușe maidaneze, salvate de mine de la moarte, îmbrăcate fumos.”, a declarat Medana, pentru Click!

Alin Oprea și Medana nuntă
Alin Oprea și Medana au avut o nuntă ca-n povești[Sursa foto: Facebook Alin Oprea]

Gheorghe Turda a ieșit din spital pe semnatura sa cânte la nunta lui 

”Gheorghe Turda a făcut un gest impresionat pentru noi! A cerut bilet de voie să vină să cânte din spital și a cântat o priceasnă. Momentul religios a fost unul emoționant. Am avut, de fapt, 10 perechi de nași și nu opt cum s-a anunțat inițial. Un alt moment emoționat a fost valsul mirilor, melodia compusă special pentru mine de Alin, și care a avut loc într-un cadru de vis, pe scări, fiind proiectat pe perete, cu un video proiector.”, a mai spus ea.

Citește și: Suma fabuloasă pe care o cheltuie Alin Oprea pentru nuntă! Câți bani scoate artistul din buzunar

Primele declarații ale lui Alin Oprea despre nunta faraonică

”Mă simt un om binecuvântat de Dumnezeu, un bărbat împlinit și un artist iubit de către public. Statutul de bărbat însurat este cel care mă reprezintă, eu fiind un familist convins. Având alături de mine soția mult dorită, soția visurilor mele, spun cu mâna pe inimă că este o onoare să fiu soțul unei femei care știe să fie femeie.(..) Eu am organizat toată nunta și m-am ocupat de fiecare detaliu, începând de la meniu, locație, artiști, sonorizare, scenă. E meseria mea și mă și pricep. Credeam că nu voi avea nici o surpriză la nunta mea, dar a fost una! Surpriza cea mai mare mi-a făcut-o Medana, care a apărut împreună cu Sorin Lupu, prim-tenor la Opera Națională din Cluj, și a cântat o canțonetă precum o soprană profesionistă. Au plâns toți invitații de la nuntă și eu cu ei, ca un copil! Prima dată am crezut că e făcătură, dar ea s-a pregătit luni întregi ca să-mi facă surpriza asta imensă! Ni s-au tăiat picioarele la toți. Nu ne-am dezmeticit o jumătate de oră!”, a declarat Alin Oprea, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Alin Oprea, nuntă cu 8 perechi de nași. Cum a arătat Medana, soția solistului in ziua cea mare. Și reginele pălesc în fața ei