Stiri

Serialele şi filmele care apar pe Netflix în aprilie 2022

Serialele şi filmele care apar pe Netflix în aprilie 2022
Serialele şi filmele care apar pe Netflix în aprilie 2022
Pe 27 martie 2022, la Dolby Theatre va avea loc a 94-a ediție a premiilor Oscar.

Ca întotdeauna, veți dori să fiți cu ochii pe cele mai bune filme și seriale Netflix din aprilie 2022.

1. Trivia Quest (Sezonul 1) – Episoade noi, începând cu 1 aprilie până pe 30 aprilie, cu chestionare zilnice cu câte 24 de întrebări fiecare.

2. Tomorrow (Sezonul 1) – Episoade noi săptămânale începând cu 1 aprilie – Un tânăr jumătate om și jumătate spirit are sarcina de a îndeplini misiuni speciale.

Citeste si: Nicole Cherry, despre visul care i-a inspirat numele fetiței sale: „Era imposibil să nu fie real”

Ce apare pe Netflix pe 1 aprilie

Abby Hatcher (Sezonul 2) – Serial animat pentru copii.
Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood (2022) – Film de animație hibrid despre aterizarea istorică pe Lună în 1969 din perspectiva unui băiețel în regia lui Richard Linklater.

Argo (2012) – Biografie thriller despre un agent CIA care dă rolul unui producător de la Hollywood care caută o locație pentru un film științifico-fantastic în Teheran.

Battle: Freestyle (Sezonul 1) – Film pentru adolescenți rap și hip-hop norvegian.

Beyblade: Burst Surge (Sezonul 1) – Serial anime Beyblade difuzat între 2020 și 2021.

Captain Nova (2022) – Film de familie SF olandez asemănător Lost in Space despre un pilot de luptă care se transformă în sinea ei mai tânără.

Celeb Five: Behind the Curtain (2022) N – O comedie în stil „fake-VCR” care urmează discuțiilor private ale comedianților pline de scenete, fragmente și improvizații.

How To Train Your Dragon (2010) – Film animat Dreamworks despre un tânăr viking nefericit care aspiră să vâneze dragoni, dar, în schimb, se împrietenește cu unul.

Oddbods (Sezonul 3) – Serial animat pentru copii.

Citeste si: Premiile Oscar 2022: Când are loc ceremonia?

Serialele şi filmele care apar pe Netflix în aprilie 2022
Serialele şi filmele care apar pe Netflix în aprilie 2022

Pedro el escamoso (Sezonul 1) – Telenovela columbiană cu peste 300 de episoade.

Rurouni Kenshin (2012) – Filmul de acțiune japonez despre un fost asasin care s-a hotărât să nu mai ucidă niciodată, și-a pus la încercare jurământul.

Shrek Forever After: The Final Chapter (2010) – Shrek se confruntă cu o criză la mijlocul vieții în acest epic final al lui Shrek.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) – Robert Downey Jr și Jude Law joacă în cel de-al doilea film major cu acțiune în direct Sherlock Holmes de la WB regizat de Guy Ritchie.

The Bubble (2022) – Comedie regizată de Judd Apatow despre un grup de actori și actrițe blocați într-o bulă pandemică la un hotel care încearcă să finalizeze o continuare a unui film de franciză de acțiune despre dinozauri zburători.

Furioza (2022) – Film polonez de acțiune și aventură despre o polițistă care îi face fostului iubit o ofertă pentru libertatea fratelui său.

Honeymoon with My Mother (2022)- comedie în limba spaniolă.