Stiri mondene

Daniel Radcliffe, despre posibilitatea de a-l mai juca pe Harry Potter! Decizia actorului îi va surprinde pe fani

Ce spune Daniel Radcliffe despre posibilitatea de a-l mai juca pe Harry Potter
Daniel Radcliffe [Sursa foto: Facebook]
Daniel Radcliffe răspunde zvonurilor conform cărora s-ar pregăti să-l interpreteze din nou pe Harry Potter. Este sau nu actorul interesat să revină în universul fictiv Wizarding World?!

Daniel Radcliffe, ajuns la 32 de ani, a devenit unul dintre cei mai recunoscuți actori din industrie atunci când a interpretat tânărul vrăjitor Harry Potter. În cadrul unui interviu oferit pentru The New York Times, actorul a răspuns zvonurilor conform cărora s-ar pregăti un nou film, Harry Potter and the Cursed Child. Daniel Radcliffe a declarat că nu are nicio intenţie să îl interpreteze din nou pe vrăjitorul creat de Rowling, dar este mai interesat să preia noi roluri „ciudate” de film decât să se întoarcă în timp. 

Ce spune Daniel Radcliffe despre posibilitatea de a-l mai juca pe Harry Potter
Daniel Radcliffe[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mădălina Ghenea, primele imagini alături de Ed Westwick pe platourile de filmare: „Am onoarea să lucrez cu el”! Cum s-au fotografiat cei doi

Aşteptările fanilor legate de o ecranizare a piesei de teatru Harry Potter and the Cursed Child, scrisă de Jack Thorne după o poveste creată în colaborare cu Rowling, au apărut după ce regizorul Chris Columbus, care a regizat primele două filme ale francizei, a declarat că abia aşteaptă să îi revadă pe ecran pe Radcliffe, Emma Watson şi Rupert Grint. 

Ce spune Daniel Radcliffe despre posibilitatea de a-l mai juca pe Harry Potter
Daniel Radcliffe[Sursa foto: Facebook]

Daniel Radcliffe, rol omportant într-un film biografic! Actorul se transformă în ‘Weird Al’ Yankovic, câstigator al premiului Grammy, în filmul despre viața artistului

Daniel Radcliffe face înca o trecere spectaculoasă de la micul Harry Potter la un rol care necesită o transformare intensă. Actorul va juca rolul muzicianului Weird Al Yankovic, câstigator al premiului Grammy, în producția Roku „Weird: The Al Yankovic Story”, fiind primul film biografic al Roku si va putea fi urmarit exclusiv pe canalul Roku Channel. Scenariul este scris de Eric Appel de la „Funny or Die".Povestea explorează ascensiunea lui Weird Al Yankovic prin hituri precum "Eat It", cover parodie pentru piesa lui Michael Jackson "Beat It" sau "Like a Surgeon", parodie după Madonna. 

Daniel Radcliffe, rol omportant într-un film biografic!
Weird Al’ Yankovic[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: VIDEO: Smiley a lansat primul film muzical „Mai mult de-o viaţă”: „Este inspirat de emoția pe care o trăiesc”

„Sunt foarte fericit să vă informez că respect programul. Şi sunt absolut încântat că Daniel Radcliffe mă va juca în film. Nu am nici o îndoială că acesta este rolul pentru care va fi reţinut de generaţiile viitoare”,  a spus Weird Al Yankovic.

Citește continuarea aici!