Stiri mondene

Șerban Copoț, dezvăluiri inedite din perioada Animal X: "Eu m-am dus cu limuzina la liceu, brother! Cine s-a mai dus la costum și cu limuzina la liceu?"

Șerban Copoț, dezvăluiri inedite din perioada Animal X
Șerban Copoț, dezvăluiri inedite din perioada Animal X
Șerban Copoț a vorbit despre începuturile trupei Animal X. Iată ce confesiuni a făcut artistul?

Formația Animal X, celebră în anii 2000, compusă din Hienă (Şerban Miron Copoţ), Șopârlă (Alexandru Sebastian Şalaman) și Vierme( Laurenţiu Mihai Penca), a avut parte de un succes răunător. Trupa s-a destrămat ulterior, iar cei trei membri au luat-o pe drumuri separate. Chiar dacă au ales să se despartă, Șerban Copoț a decis să își construiască o carieră în televiziune, iar în ultimul timp a fost implicat în diverse proiecte. 

Invitat recent în podcastul lui Gojira de pe YouTube, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre perioada Animal X. La un moment dat, Șerban Copoț și-a adus aminte de o întâmplare de la filmările clipului ”N-am crezut ” fiind înregistrat pe drumul dintre stațiunile Eforie Sud și Eforie Nord, trupa Animal X a închiriat o limuzină, limuzină cu care Șerban Copoț a mers apoi la liceu să se laude în fața colegilor.

Citește și: CRBL, declarații inedite despre Șatra Benz la „Invitatul de 12”: „Datoria mea e să înțeleg fenomenul”. Ce părere avea despre ei la început

„Eu m-am dus cu limuzina la liceu, brother! Cine s-a mai dus la costum și cu limuzina la liceu? Am dat niște claxoane, stai puțin să întârziem când se strâng băieții la țigară. Filmam clip. Zeu. Filmezi videoclip? Ce, mă? Acum ai telefon, e mai ușor”,  a spus Șerban Copoț.

Șerban Copoț, dezvăluiri inedite din perioada Animal X
Șerban Copoț, dezvăluiri inedite din perioada Animal X[Sursa foto: Captură YouTube]

Șerban Copoț îi este recunoscător lui Laurențiu Duță pentru fenomenul Animal X

În continuare, Șerban Copoț a oferit detalii neștiute despre fenomenul Animal X. Artistul a devăluit că lansarea în muzică a celor trei membri a fost posibilă datorită lui Laurențiu Duță. Protagoniștii celebrei formații care a făcut  furorii în anii 2000 l-au cunoscut pe comozitor într-o emisiune de televiziune.

„Am început să căpătăm anvergură, în primul rând în Constanța. Devenisem o trupă fenomen, cu dansul. Era o emisiune la TV Neptun și acolo am dat autografe, moșule, așa de tare am prins la oameni.  A venit Laurențiu Duță la noi: bă, nu vreți să cântați? Am mers la Laurențiu, la Năvodari… După aia s-a făcut acea metamorfoză către zona de comercial cu tot ce se știe.  Am păstrat elemente de la noi și am văzut că oamenii adorau coregrafiile, apoi s-a reluat curentul de break-dance cu trupa SIMPLU…”,  a povestit Șerban Copoț

Șerban Copoț, dezvăluiri inedite din perioada Animal X
Șerban Copoț, dezvăluiri inedite din perioada Animal X

După o lungă pauză în industria muzicală, formația „Animal X” a revenit cu piese noi în atenția fanilor. Cu ocazia aniversării de 22 de ani de la înființarea cele mai populare trupe dance, Șerban Copoț a făcut marele anunț pe rețelele sociale. 

Citește și: Festivalul Rock la Mureș revine în 2023 cu o nouă ediție: ”Vom păstra atmosfera de familie cu care v-am obișnuit”

„Deşi am luat o pauză foarte lungă, la un moment dat o să revenim în studio. Astăzi se împlinesc 22 de ani de când ne-am înființat şi parcă, atunci când privesc cu ochii minții, a fost ca ieri. O mulțime de amintiri frumoase şi concerte senzaționale! Big up, boys!” ,a spus Șerban Copoț, în urmă cu ceva timp.