Stiri mondene

Jennifer Lopez, fotografii uimitoare de la nuntă nevăzute până acum. Artista spune că 2022 a fost cel mai bun an

Jennifer Lopez, fotografii uimitoare de la nuntă nevăzute până acum. Artista spune că 2022 a fost cel mai bun an
Jennifer Lopez [Sursa foto: Instagram]
Jennifer Lopez a postat în mediul online o serie de fotografii de la nunta cu Ben Affleck de anul trecut.

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Afleck în luna august a anului trecut, însă la început de 2023, artista le-a arătat fanilor din mediul online fotografii nemaivăzute de la nuntă.

Citește și: Ce spune Jennifer Lopez despre lipsurile din copilărie: „Viața în Bronx m-a modelat într-adevăr, pentru că nu am crescut cu multe”

Imaginile pe care nu le-ai văzut niciodată cu Jennifer Lopez în rochie de mireasă

JLo a postat în mediul online o serie de fotografii de la nunta pe care a avut-o în 2022 și spune că acesta a fost cel mai bun an de până acum. Artista i-a spus „da” lui Ben Afleck într-o ceremonie intimă în Las Vegas, la care au luat parte prietenii apropiați și familia. La început de 2023, JLo a postat o retrospectivă a anului care tocmai a trecut și a pus câte o poză din fiecare lună, astfel că, nu puteau lipsi imaginile de la nunta sa.

„2022 a fost cel mai bun an! Abia aștept să vină tot ce urmează anul viitor...”, a scris Jennifer Lopez în mediul online.

Într-una din fotografiile postate, Jennifer Lopez poartă voalul său de mireasă de la Ralph Lauren. Ea a optat pentru o rochie de mireasă stil sirenă care i-a evidențiat perfect formele apetisante. Ea a completat look-ul cu o geantă tip clutch albă.

În clip, ianuarie a văzut-o pe Jennifer în Sunset Boulevard, Los Angeles, în timp ce ridica privirea la un afiș pentru comedia în care a jucat alături de Maluma: Marry Me.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Februarie i-a văzut pe Bennifer așezați a o masă pentru o cină obișnuită într-o bucătărie, cu Jennifer fără machiaj. Relația ei cu Ben a fost foarte importantă în returul din martie, când plecau împreună în vacanță. Ben a cerut-o în căsătorie pe Jennifer în aprilie, iar actrița și-a arătat inelul de logodnă verde cu diamant, în momentul în care au început pregătirile pentru nuntă.

În mai, Jennifer s-a uitat peste schița rochiei de mireasă pe care o va purta pentru ziua lor specială. Halftime, un documentar Netflix care reflectă asupra carierei lui Jennifer și asupra presiunii vieții în lumina reflectoarelor, a fost lansat în iunie. Iulie le-a oferit fanilor o altă privire asupra nunții cuplului din Las Vegas, înainte ca august să arate câteva imagini nevăzute de la marea sărbătoare. Pentru septembrie și octombrie, JLo a postat o serie de imagini din vacanța cu Ben Affleck. Pentru noiembrie, ea a pozat într-o ținută florală acasă, în timp ce decembrie a fost dedicată anunțului viitorului ei album „This Is Me... Now”