Stiri mondene

Sensy, primele declarații după eliminarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Competiția pentru mine a fost o lecție importantă”

Sensy, primele declarații după eliminarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Sensy, primele declarații după eliminarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Facebook]
Sensy a fost eliminată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Uite ce reacție a avut fosta concurentă după ce a părăsit competiția fenomen de la Kanal D!

Sensy se afla printre cele nouă concurente care au acceptat provocarea de a participa în cadrul
emisiunii fenomen ”Bravo, ai stil! Celebrities”. În ediția de sâmbătă, 30 octombrie, drumul către titlul
de cea mai stilată femeie din România s-a încheiat pentru fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D.
Ioana Filimon, Anda Adam și Sensy au fost cele trei concurente în pericol de eliminare. Publicul a ales, iar voturile celor de acasă au arătat următoarele procentaje: 7,8 – Sensy, 8,1 – Ioana Filimon și tot 8,1 – Anda Adam.

Deși lupta a fost una extrem de strânsă, Sensy s-a bucurat de faptul că a părăsit competiția, întrucât nu-și mai vedea locul în emisiune. După ce a părăsit competiția, Sensy a făcut și câteva declarații referitoare la experiența sa din emisiune. În încheiere, fosta concurentă a ținut să le mulțumească tuturor pentru susținere și pentru toate mesajele frumoase pe care le-a primit pe tot parcursul său în competiție.

Sensy, primele declarații după eliminarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Sensy, primele declarații după eliminarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Facebook]

Sensy: „ Am învățat să mă bazez doar pe mine și pe instinctele mele”

”În seara aceasta am părăsit competiția Bravo ai stil cu zâmbetul pe buze pentru că, da s-a terminat pentru că da a fost o experiență interesantă, poate nu la fel de frumoasă pe cat mi-aș fi dorit dar am învățat mai devreme sau mai târziu ca prin orice situație prin care trec să iau tot ce este mai bun. Trebuie să vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră pentru că doar datorită vouă am reușit să rezist atât de mult în această competiție. Am învățat să mă bazez doar pe mine și pe instinctele mele, am învățat că da există oameni care te apreciază, te ajută și te susțin fără să îți ceară nimic în schimb și da am învățat că există și oameni care atunci când dai de greu nu-ți mai răspund la telefon. Viața este atât de frumoasă și îmi pare atât de rău că m-am lăsat afectată o perioadă bună de timp viața este plină de lecții care ne ajută să devenim și mai buni și da Bravo ai stil pentru mine a fost o lecție importantă”, a scris Sensy pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SENSY (@__sensy__)

Competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities ” continuă cu Ruxi, Mădălina Pamfile, Anda Adam, Viviana Sposub, Nicoleta Dragne, Raluca Dumitru și Ioana Filimon.