Stiri mondene

Sensy, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Îmi este foarte greu, sunt epuizată și depășită de situație”

Sensy, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Sensy, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Facebook]
Sensy a făcut noi dezvăluiri despre participarea sa în cadrul show-ului de la Kanal D. Uite ce confesiuni a făcut concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”!

Sensy este una dintre cele nouă celebrități de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7! Concurenta a intrat în competiție cu forțe proaspete, fiind pregătită să cucerească scena de la Kanal D, alături de alte nume cunoscute în showbiz-ul autohton. Din nefericire, de-a lungul edițiilor, ținutele sale au fost din ce în ce mai slabe, motiv pentru care nu a primit steluțe de la jurați. În ultima perioadă, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a primit numeroase critici din partea juraților și concurentelor, spunând că aceasta se bazează doar pe voturile telespectatorilor și că nu se implică la fel de mult ca celelalte colege.

Fiind o persoană extrem de sensibiă și emotivă, Sensy a preferat de multe ori să-și deschidă sufletul în fața fanilor din mediul online și nu în fața camerelor de filmat. Recent, influencerița a făcut noi dezvăluiri despre experineța sa în cadrul show-ul de la Kanal D. Deși ținutele sale nu au fost apreciate la nivelul efortului depus, Sensy se declară mândră de ea. 

Sensy, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Sensy, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Facebook]

Sensy: ” Nu am părăsit competiția, dar nici nu am renunțat la ce am spus acum 2 săptămâni”

”Atunci când eram mică îmi era rușine să stau lângă adulți și să ascult ce vorbesc, am avut mereu acest bun simț, să nu incomodez, niciodată nu mi-am contrazis profesorii și părinții. Nu am vorbit neîntrebată, cum aș putea eu acum la aproape 32 de ani să schimb toate aceste obiceiuri pe care le consideram normale, sau ele nu mai sunt normale, am rămas eu în urmă? Am început să mă obișnuiesc cu totul, cu mine acolo, cu mine pe ultimul loc, cu mine la TV, cu camerele, cu vorbitul în fața a milioane de oameni, am scăpat de tracul acesta pe care îl

am de când mă știu, chiar dacă parcursul meu în această competiție nu a fost ce mi-am dorit și am suferit mai mult decât să mă bucur, să știți că a avut și două lucruri bune. Mai exact, pot vorbi în fața camerelor fără să mai tremur sau să mai iau vreo pastilă, ceea ce pentru mine înseamnă enorm. Cea mai mare frică a mea a fost învinsă! Și am întâlnit oameni atât de frumoși, doamne, oameni care nu mă cunosșteam, oameni care m-au ajutat fără să îmi ceară nimic în schimb. 

Sensy, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Sensy, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Facebook]

Știu cât de mult vă doriți ca eu să mai rămân în această competiție, dar îmi este foarte greu, sunt epuizată și depășită de situație, am făcut tot ce mi-a stat în putință din toate punctele de vedere, mi-am învins fricile, mi-am stors creierii, am vrut ca acesată poveste să fie doar despre mine, nu despre stiliști, scenografi sau alți oameni care îți compun momentele și povestea. Nu am părăsit competiția, dar nici nu am renunțat la ce am spus acum 2 săptămâni, atât pot eu să fac fizic, psihic și financiar. Și sunt mândră de mine și nu am nevoie de aprobarea nimănui. Am reușit până acum să fac ținutele singură, chiar dacă ele nu au fost apreciate la nivelul efortului depus. Eu sunt mândră de mine și sper să luați exemplu acesta în viața voastră”, a scris Sensy, la InstaStory.