Stiri mondene

Selly, declarații despre lansarea celui de-al treilea film ce va apărea în ianuarie pe marile ecrane. Câți bani a investit vloggerul în propria producție

Selly, declarații despre lansarea celui de-al treilea film
Selly, declarații despre lansarea celui de-al treilea film [Sursa foto: Instagram]
Selly este pregătit să lanseze cel de-al treilea film. Ce dezvăluiri a făcut vloggerul și câți bani a investit în producție?

Selly, pe numele real Andrei Șelaru, a devenit cunoscut datorită filmulețelor de pe canalul de Youtube, însă ulterior s-a lansat în industria muzicală și în cinematografie. După ce a lansat două filme, tânărul din Craiova e pregătit și pentru lansarea celui de-al treilea, care urmează să apară în luna ianuarie a noului an. Producția are în distribuția sa o mulțime de actori, dar și persoane cunoscute din showbiz-ul românesc. Pe data de 26 decembrie va avea loc avanpremiera filmului, însă fanii vor putea să vadă deja trailerul chiar în această lună.

Selly, declarații despre lansarea celui de-al treilea film
Selly, declarații despre lansarea celui de-al treilea film[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vloggerul Selly vorbește despre avantajele și dezavantajele statutului de influencer. Care este prețul succesului?

Eu nu am decât o apariție foarte scurtă în filmul Romina pe care îl produc alături Matei Dima și Ștefan Lucian. Eu am un rol episodic, am două replici așa că nemulțumiții vor fi fanii mei (râde). Filmul va fi de un real succes, e o combinație de nume în distribuția filmului așa cum nu s-a mai văzut în România. Îl avem pe Bogdan de la Ploiești cu Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Costel Biju, alături de alți actori consacrați, Ana Guran, Letiția Vlădescu, Costi Max. E o combinație din asta între actori și oameni din showbiz foarte cunoscuți și sunt convins că va avea succes pe marile ecrane”,  a spus Selly, pentru Spynews.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @selly

Selly, despre costurile producției ”Romina Vtm”  

În continuare, Selly a mărturisit câți bani a băgat în filmul ”Romina Vtm” ce va apărea în ianuarie pe marile ecrane din toată țara. Momentan nu are un buget pe care l-a băgat în peliculă, însă în mare e vorba de sute de mii de euro pe care vloggerul i-a investit. În ceea ce privesc filmările producției, acestea au avut loc în această vară. Pentru filmul de sute de mii de euro, locațiile alese au fost Costinești și București.

Selly, declarații despre lansarea celui de-al treilea film
Selly, declarații despre lansarea celui de-al treilea film[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Selly, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale! Cum se comporta la școală cel mai urmărit vlogger?!: „Eram de cele mai multe ori clovnul clasei”

„Filmul se lansează pe data de 2 ianuarie 2023, avanpremiera va avea loc pe 26 decembrie, iar trailerul va ieși luna aceasta. Nu avem încă un buget, însă suntem în post-producție, dar cu siguranță e un film care costă câteva sute de mii de euro. Echipa a fost foarte bine compusă, lucrurile s-au mișcat foarte repede, am terminat în 17 zile tot proiectul. Echipa mai are filme la activ, au lucrat și la Tabara, așa că știu cum se mănâncă filmele, deci totul s-a desfășurat foarte bine. Am filmat în Costinești și în București, cam jumătate-jumătate”, a mai zis Selly.