Stiri mondene

Selly, cel mai tânăr invitat de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Dezvăluirile celui mai influent român din mediul online, în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D

Selly, cel mai tânăr invitat de la “40 de întrebări cu Denise Rifai„
Selly [Sursa foto: Kanal D]
“Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici 3 ore înainte de prima zi de facultate”

Selly, unul dintre cei mai influenți români din mediul online, un multimilionar în subscriberi și în vizualizări pe rețelele sociale, ceea ce i-a adus și primul milion de Euro, la majorat, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D! 

Selly, cel mai tânăr invitat de la “40 de întrebări cu Denise Rifai
Selly, cel mai tânăr invitat de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Kanal D]

Selly, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

La doar 13 ani, Selly a devenit partener afiliat YouTube și, de atunci, a primit din cadrul acestei platforme două premii de argint și unul de aur pentru crearea de conținut.

În 2019, la 17 ani, a devenit cel mai urmărit YouTuber din România.

Citește și: Selly, gest caritabil pentru copiii nevoiași! Cunoscutul vlogger a mers cu daruri într-o școală din Hunedoara: „M-au emoționat până la lacrimi poveștile lor”

În prezent, la 22 de ani, în cei 10 ani de carieră de vlogger, are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese și cântăreț, actor și producător de film.

În offline, Selly a devenit cunoscut publicului larg pentru opiniile critice aduse sistemului de învățământ din România, precum și din dezbaterile cu diverși oameni de televiziune.

 “ Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici 3 ore înainte de prima zi de facultate” mărturisește, în exclusivitate, Selly, cu privire la una dintre deciziile luate de acesta în viață.

Citește și: Selly a răbufnit în mediul online după ce a fost acuzat pe nedrept: „Nu există nicio dovadă”. Iată cum a reacționat vloggerul

“Cât de bun e Selly la driblinguri verbale?”, “Câte cărți ați citit?”, “Cât de important a fost să luați notă mare la BAC?”, “Câți bani pierdeți ca să mergeți la școală?”, “V-a înfrânt televiziunea?”, “Cât trebuie să influențeze un influencer?”, “Cât valorează brandul Selly?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Selly în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!