Stiri mondene

Selly a scos din buzunar 25.000 de euro într-o singură zi! Cum s-a ajuns la această situație: ”Nu vă recomand să faceți asta”

Selly a scos din buzunar 25.000 de euro într-o singură zi! Cum s-a ajuns la această situație
Selly a scos din buzunar 25.000 de euro într-o singură zi! Cum s-a ajuns la această situație [Sursa foto: Instagram]
Selly le-a dezvăluit fanilor din mediul cum a cheltuit 25.000 de euro într-o singură zi! Uite în ce a investit cunoscutul vlogger banii!

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, este cel mai urmărit vlogger din România și are la activ aproximativ 5 milioane de fani care îl urmăresc pe rețelele sociale. În 2019 a lansat primul film alături de trupa 5Gang, iar în prezent, artistul lucrează deja la al doilea lui film, care va fi lansat luna viitoare, având premiera în cinematografe pe 27 decembrie. Prin intermediul unui video postat pe pagina sa de YouTube, Selly le-a dezvăluit fanilor cum a cheltuit 25.000

de euro într-o singură zi. Conform spuselor sale, nu este vorba de haine, încălțăminte, accesorii sau vreun moft, ci despre proiectul „Tabăra de vară”. Vloggerul a susținut că doar pe testele PCR pentru întreaga echipă de filmare au fost cheltuiți 5.000 de euro.

Selly: ” Regizorul a fost testat pozitiv, apoi din cauza asta am fost nevoiți să comandăm teste PCR pentru toată echipa”

Selly a scos din buzunar 25.000 de euro într-o singură zi! Cum s-a ajuns la această situație
Selly a scos din buzunar 25.000 de euro într-o singură zi! Cum s-a ajuns la această situație[Sursa foto: Instagram]

„Titlul e 100% adevărat. Nu am cheltuit 25.000 de euro pe haine, pe accesorii, pe încălțăminte și pe alte lucruri de genul ăsta…ceea ce nici nu vă recomand să faceți. În schimb, am cheltuit această sumă de bani într-o singură zi de filmare al noului nostru film, „Tabăra de vară”. Și nu am cheltuit doar eu, eu sunt un investitor în filmul ăsta, am investit o parte necesară din producția lui, sunt și alte persoane care la rândul lor au investit, dar atât a costat o zi de filmare de la filmul ăsta.

Nu e mult neapărat în lumea filmului, dacă ar fi să comparăm cu celebrele filme suntem ultimii săraci. Ideea e că, în mod normal, o zi de filmare la filmul nostru costă cam 20.000. Am avut însă o zi mai specială în care am cheltuit 5.000 de euro doar pe teste covid.

Selly a scos din buzunar 25.000 de euro într-o singură zi! Cum s-a ajuns la această situație
Selly a scos din buzunar 25.000 de euro într-o singură zi! Cum s-a ajuns la această situație[Sursa foto: Instagram]

Era prin august, deja filmasem de două săptămâni, ne obișnuisem cumva cu rutina asta în care veneam de dimineață pe platou, regizorul era deja acolo, doar că în ziua asta specială regizorul nu era acolo. Vali Dobrogeanu, regizorul filmului 5GANG, el nu era acolo. Aflu apoi că omul era suspect de covid. Nu a venit, se simțise foarte rău și încă nu-i venise rezultatul testului PCR. El era destul de convins, că avea simptome nasoale. (…)  Zilnic, 100 de persoane s-au testat pentru covid. (…) Ei (n.r. actorii) nu erau așa de stresați, nefiind investitori, nu se stresau, primeau aceeași bani indiferent dacă filmul mergea sau nu mergea. Se distrau băieții, nu aveau niciun fel de treabă. (…) Regizorul a fost testat pozitiv, apoi din cauza asta am fost nevoiți să comandăm teste PCR pentru toată echipa. 100 de teste PCR într-o singură zi, 5.000 de euro am dat. Și apoi toată lumea negativă, am cheltuit 5.000 de euro, pe de-o parte m-am bucurat că toată lumea era negativă, dar apoi am zic că am dat 5.000 și nimeni n-are”, a spu s Selly, pe pagina sa de YouTube.