Stiri

Selena Gomez și Zayn Malik surprinși sărutându-se. Cei doi ar fi început o relație

Selena Gomez și Zayn Malik surprinși sărutându-se. Cei doi ar fi început o relație
Selena Gomez și Zayn Malik surprinși sărutându-se [Sursa foto: Facebook]
Internetul a luat foc din cauza zvonului potrivit căruia Selena Gomez ar fi într-o relație cu Zayn Malik.

Ei bine, recent publicațiile de presă străine au susținut că un martor le-ar fi văzut pe cele două celebrități sărutându-se în ceea ce părea a fi o întâlnire romantică.

Selena Gomez și Zayn ar forma un cuplu și acestea sunt dovezile

Citește și: Selena Gomez a primit interdicție de la Disney să nu folosească un anume cuvant în fața nimănui. Care a fost acela

Potrivit presei străine, pe 23 martie, Selena Gomez și Zayn Malik au fost văzuți într-un restaurant de lux din New York, unde ar fi mers în cadrul unei întâlniri romantice.

Selena Gomez și Zayn Malik surprinși sărutându-se[Sursa foto: Captura]

Se sărută în public!

Unul dintre angajații restaurantului a mărturisit că Selena și Zayn s-au sărutat înainte de a se așeza la masă și de a comanda. În plus, în timpul întâlnirii au fost văzuți ca fiind apropiați și romantici.

Citește și: S-a ajuns la „amenințări cu moartea”. Selena Gomez, despre presupusul conflict în care se află cu Hailey Bieber: ”Chiar mi-aș dori să înceteze”

Acest zvon pare tot mai convingător acum că mai mulți internauți au pus ochii pe un detaliu important descoperit pe rețeaua de socializare a fostului lui Gigi Hadid. Și-au dat seama că Zayn urmărește doar 18 persoane pe Instagram și una dintre ele este Selena Gomez.

Selena Gomez și Zayn Malik surprinși sărutându-se[Sursa foto: Cpatura]

La fel, revista 'People' a evidențiat că în urmă cu câțiva ani, Selena Gomez și-a mărturisit fascinația pentru One Direction, grup din care face parte Malik, și mai presus de toate dorința de a vrea să-l sărute pe Zayn. Deci teoria conform căreia ar fi putut începe o poveste de dragoste ar fi adevărată dacă ar fi confirmată de cei doi.

Selena Gomez nu a avut o relație serioasă de când s-a despărțit de Justin Bieber și se pare că problemele ei de sănătate au făcut-o să piardă câteva prietenii sau relații importante.

În timp ce Zayn a rămas singur de când s-a încheiat relația lui cu Gigi Hadid, cu care au o fiică, în octombrie 2021, după ce mama modelului a mărturisit public că ar fi agresat-o în propria ei casă și ar fi înainitat o plângere împotriva lui.