Stiri

Jenna Ortega, criticată dur de Steven DeKnight, productorul peliculei Wednesday pentru comportamentul toxic de pe platourile de filmare Steven DeKnight

Jenna Ortega, criticată dur de Steven DeKnight, productorul peliculei Wednesday pentru comportamentul toxic de pe platourile de filmare Steven DeKnight
Jenna Ortega, criticata dur de Steven DeKnigh [Sursa foto: Hepta]
Jenna Ortega, vedeta serialului de succes Netflix „Wednesday”, a fost criticată de veteranul producător și regizor de film de la Hollywood Steven DeKnight pentru comportamentul ei pe platourile de filmare.

DeKnight a condamnat pe Twitter comportamentul lui Ortega, care a fost dezvăluit în timpul unei apariții pe podcastul lui Dax Shepard.

Comentariile vin după ce vedeta din "Scream VI", Ortega, a dezvăluit în podcastul "Armchair Expert" al lui Dax Shepard că a schimbat replici în serialul de succes de la Netflix și că s-a comportat neprofesional uneori.

Ortega a recunoscut că a schimbat replicile din scenariu și că s-a comportat neprofesionist pe platourile de filmare, acțiuni pe care DeKnight le-a numit toxice.

Citește și: Selena Gomez, apariție de excepție la Globurile de aur! Vedeta a atras toate privirile pe covorul roșu alături de sora mai mică

DeKnight, care a lucrat la seriale de succes precum „Daredevil” și „Buffy the Vampire Slayer”, a spus că, deși îi place „să vorbească cu actorii despre replicile/poveștile lor”, uneori vedetele „nu au imaginile complete (la TV) despre unde merge povestea și de ce sunt necesare unele rânduri pentru ca întregul să aibă sens."

De asemenea, a dat vina pe vârsta lui Ortega pentru acțiunile ei, dar a spus că ea „ar trebui” să fie conștientă de cum funcționează lucrurile.

Jenna Ortega, criticata dur de Steven DeKnigh[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Este oficial. ”Wednesday”, serialul de succes de pe Netflix, regizat de Tim Burton, va avea al doilea sezon- VIDEO

Ortega, care are 20 de ani, a recunoscut într-un podcast că a pus piciorul în prag8 pe platoul de filmare de dragul personajului ei de familia Addams, față de care a fost „foarte protectoare”.

Ea a spus că personajul ei care participă la un „triunghi amoros” „nu avea sens”. a recunoscut chiarbcă a fost nemulțumită de cele mai multe ori de prestația ei.

Jenna Ortega, criticata dur de Steven DeKnigh[Sursa foto: Hepta]

”Wednesday” va avea al doilea sezon

În ciuda comportamentului lui Ortega, „Wednesday” a fost un succes masiv pentru Netflix. A devenit rapid a doua cea mai mare emisiune în limba engleză a gigantului din toate timpurile, înregistrând 1,02 miliarde de ore vizionate în cele trei săptămâni după debutul său din 16 noiembrie, cu peste 150 de milioane de case vizionate.

Popularitatea show-ului nu i-a descurajat pe producătorii săi să lucreze din nou cu Ortega. Ortega nu numai că va juca miercuri într-un al doilea sezon, dar va servi și ea însăși ca producător executiv.

În cele din urmă, comportamentul lui Ortega pe platourile de filmare poate să fi fost neprofesionist, dar nu a diminuat succesul filmului „Wednesday”. Va fi interesant de văzut cum rolul ei de producător executiv afectează procesul creativ în al doilea sezon.