- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Seducție cu ecuații! Ce spune Nicusor Dan despre despre relațiile pe care le-a avut în timpul studenției cu franțuzoaice: „Totul era ca o formulă de matematică. Ma plictiseau de moarte!”

Nicușor Dan, actualul președinte ales al României, a povestit cu sinceritate, într-un articol scris în urmă cu mai bine de 20 de ani, cum a fost viața lui de student în Franța. A petrecut acolo șase ani, timp în care a studiat matematica la una dintre cele mai bune universități din țară. Pe lângă școală, a vorbit și despre experiențele personale, inclusiv despre viața amoroasă, care nu l-a impresionat deloc.
Cum s-a descurcat Nicușor Dan în Franța
Nicușor Dan a mărturisit că, la început, nu era convins că vrea să accepte bursa primită. De fapt, principalul motiv pentru care a plecat în Franța a fost o datorie la cămin. Totuși, odată ajuns acolo, și-a dat seama că sistemul de învățământ era foarte diferit de cel din România și mult mai dificil. A ajuns să învețe, într-un singur an de master, mai mult decât în toți anii de facultate din țară.
Ceea ce l-a surprins cel mai mult, însă, a fost cât de previzibilă și lipsită de viață i s-a părut viața socială. Petrecerile organizate de studenții francezi i se păreau reci și lipsite de spontaneitate. Așa că, împreună cu alți români, a început să organizeze propriile petreceri, care semănau mai mult cu atmosfera din căminele studențești din București. Își amintește cu nostalgie cum, într-o dimineață, jucau fotbal pe hol, în timp ce un coleg cânta la acordeon celebra melodie ”Zaraza”. „ Sentimental însă, Franța a fost, din 1992 însă în 1998, exact cum mă așteptam să fie înainte să fie înainte de a pleca. Petrecerile franțuzești mă plictiseau de moarte. Erau previzibile și bine conceptualizate: oamenii știau de ce veniseră, până la ce oră vor sta și ce urmau să facă acolo. Față de petrecerile din Grozăvești, care erau o dezlănțuire de improvizații. Am renunțat repede și am organizat petrecerile noastre (în bucătării).
Viața de student a lui Nicușor Dan[Sursa foto: Facebook Nicușor Dan]
Ce spune Nicusor Dan despre despre relațiile pe care le-a avut în timpul studenției cu franțuzoaice
Despre relațiile cu franțuzoaicele, Nicușor Dan a fost la fel de sincer. A spus că le-a considerat previzibile de la început până la sfârșit și că simțea că totul era făcut ca la carte, fără pasiune sau joc. La început, spune că nu avea deloc succes la fete, așa că el și un prieten au făcut un pariu amuzant: cine cucerește primul o franțuzoaică câștigă 100 de franci. Dacă reușea să cucerească o profesoară, premiul era dublu. Am avut câteva relații cu franțuzoaice. Toate, previzibile de la început până la sfârșit. Luau din mine partea de comme il faut (așa cum trebuie, n.r.), iar originalitatea, nebunia alunecau undeva în gol. Cel mai frustrant, jocul seducției nu avea complicitatea partenerilor pe care o știam, era complet explicit ('Matematica', îmi explica tutorele meu de la École Normale, 'e ca și cu fetele. Vorbești lucruri banale la început, apoi lucruri mai puțin banale, te apropii încet-încet…', mais cest pas du tout mon style – dar nu e deloc stilul meu, n.r.). (Nu pot să mă abțin: la început nu aveam succes chiar deloc și atunci, ca să ne stimulăm, am pariat cu un bun prieten 100 de franci, urmând să câștige primul dintre noi care cucerește o franțuzoaică; și chiar 200 de franci dacă ea era directoarea de studii)', a mai mărturisit Nicușor Dan.
Povestea nespusă a lui Nicușor Dan în Franța[Sursa foto: Facebook Nicușor Dan]