Stiri

Sebastian Zavadski va juca în celebrul serial Netflix – Stranger Things

Sebastian Zavadski  va juca în celebrul serial Netflix – Stranger Things
Sebastian Zavadski va juca în celebrul serial Netflix – Stranger Things [Sursa foto: Facebook]
Sebastian Zavadski, soțul stilistei Marianna Petrenko, a semnat un contract cu Netflix pentru un rol în serialul ,,Stranger Things”, sezonul 4.

Sebastian Zavadski va juca în celebrul serial „Stranger Things”, realizat de Netflix. Actorul moldovean a fost distribuit într-un rol secundar în sezonul patru al serialului „Stranger Things”. În aceste momente, Sebastian Zavadski și familia sa se află în Statele Unite, acolo unde au loc filmările. Anunțul a fost făcut de către soția actorului, Marianna Petrenko, pe pagina sa de Facebook.

„Breaking news from Atlanta.  Sebastian Zavadski a devenit ACTOR în compania NETFLIX.

La moment se filmează în STRANGER THINGS, sezonul 4. Da, suntem extrem de fericiți! Pentru asta am și ajuns în America – țara visurilor împlinite.”, a scris Marianna Petrenko.

Sebastian Zavadski  va juca în celebrul serial Netflix – Stranger Things
Sebastian Zavadski va juca în celebrul serial Netflix – Stranger Things[Sursa foto: Facebook]

Sebastian Zavadski, implicat într-un serial Netflix

Actorul moldovean va juca pe aceleași platouri de filmare cu Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown și alții. Stranger Things este un serial  științifico-fantastic creat de Matt și Ross Duffer și produs de Camp Hero Productions și 21 Laps Entertainment pentru platforma de streaming Netflix. Situat în anii 1980, în orașul fictiv Hawkins din Indiana, acesta se concentrează asupra evenimentelor legate de dispariția misterioasă a unui copil și apariția unei fete fără păr, cu puteri psihice, care a scăpat din laboratorul național Hawkins, un laborator secret.