Stiri

Un nou film bazat pe lumea din Fast & Furious este în lucru. Când ar putea să apară și despre ce e vorba

Un nou film bazat pe lumea din Fast & Furious este în lucru. Când ar putea să apară și despre ce e vorba
[Sursa foto: Facebook ]
Se lucrează deja la un alt film din lumea Fast & Furious şi au apărut primele informaţii despre acţiunea noii producţii.

 Fanilor francizei "Fast & Furious" li se pregăteşte o mare surpriză. Un nou film bazat pe lumea din "Furios şi Iute" este în lucru. Iată care sunt ultimele veşti!

Când ar putea să apară şi despre ce este vorba în viitorul film "Fast & Furious"

  Ultimul film al francizei, "Fast and Furious 9", a fost lansat luna trecută, dar deja producătorii se gândesc la un al zecelea film.

"Fast and Furious 9" a fost o adevărată lovitură financiară, chiar şi în România. Pelicula cu Vin Diesel, Michelle Rodriguez Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, John Cena, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Michael Rooker, Helen Mirren, Kurt Russell, and Charlize Theron în distribuţie a fost vizionaă de 47.357 de spectatori. 

 În întreaga lume, al nouălea film din lumea "Fast and Furious" a avut deja încasări de peste 500 de milioane de dolari, producţia având un buget de 225 de milioane de dolari. Succesul acestei pelicule i-a forţat pe producători să înceapă treaba pentru cel de-al zecelea film.

 Vin Diesel a confirmat pentru Variety că scenariştii lucrează deja pentru un spin off, pentru personajul interpretat de Charlize Teron, Cipher. În film, frumoasa actriţă este un cyberterrorist cu multiple legături cu mafia şi care îşi doreşte să pornească un război nuclear. Charlize Teron a intrat în lumea "Fast & Furious" în 2017, cu rolul din "The Fate of the Furious", iar după apariţia în cel mai nou film, ar putea deveni definitiv parte a francizei. Totuşi, Vin Diesel nu a dezvăluit când va apărea nou film. Cert este că premiera nu avea avea loc mai devreme de anul 2022.

Un nou film bazat pe lumea din Fast & Furious este în lucru. Când ar putea să apară și despre ce e vorba

  "Fast and Furious" este a şasea cea mai prductivă franciză de film din lume, cu peste 6 miliarde de dolari încasări, de la apariţia primului film, în 2001. Până acum au fost produse două filme, dar şi un spin-off.