Stiri mondene

Sasha Lopez este „Invitatul de 12” de duminica aceasta și face dezvăluiri incendiare: „M-a luat și pe faima la un moment dat, dar...”

Sasha Lopez este „Invitatul de 12” de duminica aceasta și face dezvăluiri incendiare: „M-a luat și pe faima la un moment dat, dar...”
Invitatul de 12 revine și duminica aceasta cu un invitat pe măsură. Sasha Lopez este următorul artist care calcă pragul studio-ului nostru.

Celebrul muzician și dj a cunoscut succesul cu piesa „All my people”, piesă care a intrat în TOP 30 Billboard, iar în pandemie a făcut furori cu piesa Smoke Me. Cu toate că nu au mai fost concerte și spectacole, artistul nu s-a lăsat intimidat și tot a lansat muzică, cea mai recentă fiind în colaborare cu Bruja. „Overdose” s-a auzit în premieră la Radio Impuls, iar Sasha Lopez și Bruja au vorbit pentru prima dată despre piesa lor în studioul nostru.

„Piesa cu Sasha a fost așa... nu mă așteptam, nici nu am avut un concept stabilit de dinainte. A venit pe moment și tot mă întreabă lumea ce înseamnă. Mi se pare că poți face „supradoză” de orice și în piesă e vorba strict de extreme. De asta și apar în roz și negru”, a spus Bruja despre piesa lansată alături de Sasha Lopez. 

Nu rata o nouă ediție „Invitatul de 12” de duminică. Invitat: Sasha Lopez 

Invitat în cadrul emisiunii de duminică, Sasha Lopez vorbește despre cariera sa de succes, dar și cum era să i se urce faima la cap și cum și-a dat seama că se întâmpla asta. 

„M-a luat și pe mine faima la un moment dat pentru că am fost în vreo 60 de țări în concerte peste tot, în toată lumea, orice era la picioarele tale, puteai să ceri orice, după care mi-am dat seama: Bă, lucrurile o să se schimbe la un moment dat”, este una dintre declarațiile lui Sasha Lopez.