Stiri

Alex Cotoi, invitatul de 12! Artistul a vorbit despre începuturile carierei sale: „Am avut un moment în care...”

Alex Cotoi și Cosmin Cernat
Alex Cotoi și Cosmin Cernat
Alex Cotoi a fost „Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat. Ce dezvăluiri a făcut artistul?

Alex Cotoi este unul dintre producătorii celor mai de succes hituri românești. Îndrăgitul artist este câștigătorul unui Grammy pentru „Cel mai bun album de latin rock, urban alternative”, obținut în urma colaborării cu Mohombi, Pitbull și Wisin. Totodată, este persoana din spatele unora dintre cele mai cunoscute piese ale artiștilor români. Alex Cotoi a fost ”invitatul de 12”, de la Radio Impuls. În emisiunea moderată de Cosmin Cernat, artistul le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls despre începuturile carierei  în industria muzicală.

Potrivit spuselor sale, datorită profesorului de chitară, cunoscutul producător iubește muzica.

„Eu inițial, așa m-am apucat de muzică. Am fost rocker, Nirvana, Metalica, ACDC, aici a fost sufletul meu, și prin liceu m-am apucat de chitară. Ajunsesem băiatul cu chitara din liceul Sfântul Sava. Cu timpul am progresat foarte mult, am avut o trupă de liceu, apoi am intrat într-o altă trupă cu care am avut un profesor de chitară foarte bun. Cu timpul am început să studiez jazz, muzică modernă. Am avut un moment în care am cântat 4-5 ani cu jumătate din industria muzicală de atunci. Muzica a contat foarte mult în viața mea .”.

Alex Cotoi a fost invitatul de 12
Alex Cotoi a fost invitatul de 12[Sursa foto: Captură YouTube]

Ce pasiuni are Alex Cotoi?

În cadrul emisiunii „Invitatul de 12”, Alex Cotoi le-a dezvăluit ascultătorilor de la Radio Impuls că pe lângă muzică, acesta are o mare pasiune pentru tenis. Mai mult, Alex Cotoi își petrece foarte mult timp cu fata lui.

„Îmi place foarte mult să petrec timp cu fata mea. Am o fetiță de trei ani jumate, acum este momentul în care este curioasă, ea acum vrea să facă lecții de pian.(...) Simt când vrea să te șantajeze. Sunt foarte multe chestii atât de frumoase, încât nu vreau să le pierd și de aceea îmi petrec foarte mult timp cu ea.”